Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bekleyiş" data-source="post: 494271" data-attributes="member: 103919"><p>Sizin bize ara sıra dediğiniz gibi sayın hocam; sabredeceğiz şu anda beklemekten başka bir yolumuz yok. </p><p></p><p>Şahsen ben ALES sınavlarının da 25 ekimden önce açıklanmasını (sınav takvimindeki açıklanma tarihi) önümüzdeki hafta gelişmelerin olacağına bağlıyorum.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Bu akşam üniversitede akademisyen ve konulara hakim, YÖK ile dolaylı bağlantısı olan bir hocamızla karşılaştık, norm kadro, kadroların çıkmaması vb konularda sorular sordum, (sorulara boğdum desem yeridir) kendiside bizler gibi düşünüyor, yönetmeliğin içeriğinde alım kriterlerinde çok fazla değişiklik beklemediğini özellikle vurguladı. 12 kasıma sarkmaz dedi ama kesin bir bilgisi yok tabi ki.. sizlerle de paylaşmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bekleyiş, post: 494271, member: 103919"] Sizin bize ara sıra dediğiniz gibi sayın hocam; sabredeceğiz şu anda beklemekten başka bir yolumuz yok. Şahsen ben ALES sınavlarının da 25 ekimden önce açıklanmasını (sınav takvimindeki açıklanma tarihi) önümüzdeki hafta gelişmelerin olacağına bağlıyorum. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bu akşam üniversitede akademisyen ve konulara hakim, YÖK ile dolaylı bağlantısı olan bir hocamızla karşılaştık, norm kadro, kadroların çıkmaması vb konularda sorular sordum, (sorulara boğdum desem yeridir) kendiside bizler gibi düşünüyor, yönetmeliğin içeriğinde alım kriterlerinde çok fazla değişiklik beklemediğini özellikle vurguladı. 12 kasıma sarkmaz dedi ama kesin bir bilgisi yok tabi ki.. sizlerle de paylaşmak istedim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...