Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 494072" data-attributes="member: 98156"><p>Hocam, Perşembe oldu kaldı 1 gün. Haftasonu zaten yönetmelik yayınlanmaz. Hepimizin temennisi keşke yarınki gazetede yayınlansa ancak haftaya kaldı gibi yine ve hatta ben de 12 Kasım'dan önce yayınlanacağını düşünmüyorum. Aslında bu alım her ne kadar vakıf üniversitesi de olsa bize norm kadronun aslında beklediğimiz kadar sıkı olmaycağını gösterdi. Bu üniversiteye alınacak olan elemanlar yeni yönetmelik dahilinde değerlendirilecek çünkü sonuç ilan tarihleri bile 12 kasım'dan sonra. her ne kadar vakıf üniversitesi de olsa. Yani Ekim'in başlarında kadroya çıksa bu denli bir sembolik anlam aramayacağım ama ha çıktı ha çıkacak en fazla 2 hafta var dediğimiz yönetmelikten önce bugün yeni bir kadro ilanı görmek beni bu düşünceye itti. Demek ki beklediğimiz çerçevede korkulacak bir durum olmayacak. Nitekim yayınlanmaya devam eden öğretim üyeleri kadroları da norm kadro dahilinde değerlendirilecek ve asıl norm kadro olayı bizleri değil öğretim üyelerini zorlayan bir durum. Ona rağmen öğretim üyesi ilanları durmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 494072, member: 98156"] Hocam, Perşembe oldu kaldı 1 gün. Haftasonu zaten yönetmelik yayınlanmaz. Hepimizin temennisi keşke yarınki gazetede yayınlansa ancak haftaya kaldı gibi yine ve hatta ben de 12 Kasım'dan önce yayınlanacağını düşünmüyorum. Aslında bu alım her ne kadar vakıf üniversitesi de olsa bize norm kadronun aslında beklediğimiz kadar sıkı olmaycağını gösterdi. Bu üniversiteye alınacak olan elemanlar yeni yönetmelik dahilinde değerlendirilecek çünkü sonuç ilan tarihleri bile 12 kasım'dan sonra. her ne kadar vakıf üniversitesi de olsa. Yani Ekim'in başlarında kadroya çıksa bu denli bir sembolik anlam aramayacağım ama ha çıktı ha çıkacak en fazla 2 hafta var dediğimiz yönetmelikten önce bugün yeni bir kadro ilanı görmek beni bu düşünceye itti. Demek ki beklediğimiz çerçevede korkulacak bir durum olmayacak. Nitekim yayınlanmaya devam eden öğretim üyeleri kadroları da norm kadro dahilinde değerlendirilecek ve asıl norm kadro olayı bizleri değil öğretim üyelerini zorlayan bir durum. Ona rağmen öğretim üyesi ilanları durmadı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...