Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 494070" data-attributes="member: 98156"><p>Herhangi bir devlet üniversitesi ilana çıkmadan vakıf üniversitelerinin ilanları bir şey ifade eder mi bize bilemem. Ancak aslında çok mantıklı. Bu hafta ya da gelecek haftadan itibaren yayınlanan ilanların sonuçları zaten kesin olarak 12 Kasım'dan sonra ilan ediliyor. Dolayısıyla kazanan kişinin işlemleri 12 Kasım'dan yaklaşık 1 hafta sonra başlıyor (belge teslim güvenlik soruşturması vs) Yani bugün ya da haftaya yönetmelik yayınlanmadan yayınlanan ilanların alımları eninde sonunda yönetmelik dahilinde olacak son gün 12 Kasım olduğu için? Keşke yavaştan ilanlara çıksa devlet üniversiteleri</p><p>Şimdiden söyleyeyim ben bu şekilde düşündüm evet çünkü norm kadro yönetmeliği gelince kadro alımlarında sıkı bir kısıtlama beklemiyorum zira 2018 yılının başında verilmiş kadro sayıları da norm kadro uygulaması dahilinde verildi ve hatta 2017, 2016 ve 2015'in de. Dolayısyla şimdiden hafiften ilana çıksalar fena olmaz gibi :/</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 494070, member: 98156"] Herhangi bir devlet üniversitesi ilana çıkmadan vakıf üniversitelerinin ilanları bir şey ifade eder mi bize bilemem. Ancak aslında çok mantıklı. Bu hafta ya da gelecek haftadan itibaren yayınlanan ilanların sonuçları zaten kesin olarak 12 Kasım'dan sonra ilan ediliyor. Dolayısıyla kazanan kişinin işlemleri 12 Kasım'dan yaklaşık 1 hafta sonra başlıyor (belge teslim güvenlik soruşturması vs) Yani bugün ya da haftaya yönetmelik yayınlanmadan yayınlanan ilanların alımları eninde sonunda yönetmelik dahilinde olacak son gün 12 Kasım olduğu için? Keşke yavaştan ilanlara çıksa devlet üniversiteleri Şimdiden söyleyeyim ben bu şekilde düşündüm evet çünkü norm kadro yönetmeliği gelince kadro alımlarında sıkı bir kısıtlama beklemiyorum zira 2018 yılının başında verilmiş kadro sayıları da norm kadro uygulaması dahilinde verildi ve hatta 2017, 2016 ve 2015'in de. Dolayısyla şimdiden hafiften ilana çıksalar fena olmaz gibi :/ [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...