Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="spain" data-source="post: 493851" data-attributes="member: 65979"><p>Herkes bu süreçte duyum ala ala aktara aktara bir hal oldu. Konusan bos laf olsun diye konusuyor demiyorum ama ne denirse denilsin elde somut birsey olmadi bana kalirsaniz olmaz da. Herkes bu surecte umitlenip hayal kirikligina ugramaktan usandi. Bu surec psikolojik yukleri artirdi ve bu kitle artik paranoyaklasti. Alinan duyumlar vs.ler artik dogru bile olsa artik olay yalanci coban hikayesine döndü. Kimsenin dedigine artik o duyumlar dogru cikacak dahi olsa kimsenin inanacak durumda olmadigi bariz. Yani kurtlar gercekten gelse de inanabilinecek bir hal kalmadi artik. Duyum alanlar yalan soyluyor ya da uyduruyor demiyorum. Herkesin icinde bulundugu durumu aciklamaya calisiyorum. Yanlis anlasilmak istemem. Bence su surecte herkes an itibari ile beyninden gecenlere bir reset atsin bu isin sinirini stresini de rafa kaldirsin. "60 gun beklenecek" rotasi ile mevcut dusunce yapimizi degistirmemiz lazim. Zaten o kadar beklemisiz az daha bekleyiverelim ne olacak? Herkes birbirini olumsuz etkiliyor niyeti o olmasa da. Bosverin baska ihtimalleri artik kendiniz icin yapin bunu. 60 gun beklenilecek o kadar! (Ilanlar da 60 gunun ardindan 2 haftayi bulur). Onu bekleyin!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="spain, post: 493851, member: 65979"] Herkes bu süreçte duyum ala ala aktara aktara bir hal oldu. Konusan bos laf olsun diye konusuyor demiyorum ama ne denirse denilsin elde somut birsey olmadi bana kalirsaniz olmaz da. Herkes bu surecte umitlenip hayal kirikligina ugramaktan usandi. Bu surec psikolojik yukleri artirdi ve bu kitle artik paranoyaklasti. Alinan duyumlar vs.ler artik dogru bile olsa artik olay yalanci coban hikayesine döndü. Kimsenin dedigine artik o duyumlar dogru cikacak dahi olsa kimsenin inanacak durumda olmadigi bariz. Yani kurtlar gercekten gelse de inanabilinecek bir hal kalmadi artik. Duyum alanlar yalan soyluyor ya da uyduruyor demiyorum. Herkesin icinde bulundugu durumu aciklamaya calisiyorum. Yanlis anlasilmak istemem. Bence su surecte herkes an itibari ile beyninden gecenlere bir reset atsin bu isin sinirini stresini de rafa kaldirsin. "60 gun beklenecek" rotasi ile mevcut dusunce yapimizi degistirmemiz lazim. Zaten o kadar beklemisiz az daha bekleyiverelim ne olacak? Herkes birbirini olumsuz etkiliyor niyeti o olmasa da. Bosverin baska ihtimalleri artik kendiniz icin yapin bunu. 60 gun beklenilecek o kadar! (Ilanlar da 60 gunun ardindan 2 haftayi bulur). Onu bekleyin! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...