Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bekleyiş" data-source="post: 493441" data-attributes="member: 103919"><p>Oğulhan hocam bu gönderiyi ben de okumuştum, ama siz paylaşmışken bir yorum yapmak istiyorum, yazıdan anladığım şu; YÖK bir standardizasyon getirecek ve sonra (bir daha yönetmelik değişmezse ki imkansız) geri kalan her atama, her kadro ilanı veya ilan edilmemesi rektörlere bağlı olacak. Norm kadroya göre fazla bir alım yapılamayacak ama verilen kadrolar istenildiği gibi kullanılacak. </p><p></p><p>Çok vebali olan bir sorumluluk, inşallah adaletli bir şekilde kullanılır.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam Cimer, Twitter mesajı açık olan hocalara mesaj, hatta cumhurbaşkanına el yazımla mektup.. vs vs her yolu deniyorum, Bakanlara mail bile attım... bir kaç üniversite personel daire başkanlığını hem ben hem arkadaşlarım arıyor bilgi alamıyoruz, dönüş yok ama karınca misali safımız belli olsun diye uğraşıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bekleyiş, post: 493441, member: 103919"] Oğulhan hocam bu gönderiyi ben de okumuştum, ama siz paylaşmışken bir yorum yapmak istiyorum, yazıdan anladığım şu; YÖK bir standardizasyon getirecek ve sonra (bir daha yönetmelik değişmezse ki imkansız) geri kalan her atama, her kadro ilanı veya ilan edilmemesi rektörlere bağlı olacak. Norm kadroya göre fazla bir alım yapılamayacak ama verilen kadrolar istenildiği gibi kullanılacak. Çok vebali olan bir sorumluluk, inşallah adaletli bir şekilde kullanılır. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam Cimer, Twitter mesajı açık olan hocalara mesaj, hatta cumhurbaşkanına el yazımla mektup.. vs vs her yolu deniyorum, Bakanlara mail bile attım... bir kaç üniversite personel daire başkanlığını hem ben hem arkadaşlarım arıyor bilgi alamıyoruz, dönüş yok ama karınca misali safımız belli olsun diye uğraşıyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...