Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bekleyiş" data-source="post: 493344" data-attributes="member: 103919"><p>Çay işletmeleri genel müdür ve genel kurul başkanlığı kadrosunun da ataması yapıldı, hadi inşallah sıra akademik kadrolara da gelir! </p><p></p><p>YÖK toplantısı ve akabinde yaşanacak gelişmeler lehimize sonuçlanır umarım bekleyip göreceğiz. Bekleyen yüzlerce insan, kaderini şekillendirecek ve artan zamanda işine yoğunlaşmak için sabırsız bekleyen bizler için güzel gelişmelerin olmasını diliyorum. </p><p></p><p>Dün bizler gibi kadro için çabalayan bir arkadaşım tanıdık vasıtasıyla personel daire başkanlığına ulaşmış 1 ay daha gelişme olmaz demiş şimdi bana bildirdi, umarım bildiğinden Değil de bilmediğinden bu yorumu yapmıştır beyefendi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bekleyiş, post: 493344, member: 103919"] Çay işletmeleri genel müdür ve genel kurul başkanlığı kadrosunun da ataması yapıldı, hadi inşallah sıra akademik kadrolara da gelir! YÖK toplantısı ve akabinde yaşanacak gelişmeler lehimize sonuçlanır umarım bekleyip göreceğiz. Bekleyen yüzlerce insan, kaderini şekillendirecek ve artan zamanda işine yoğunlaşmak için sabırsız bekleyen bizler için güzel gelişmelerin olmasını diliyorum. Dün bizler gibi kadro için çabalayan bir arkadaşım tanıdık vasıtasıyla personel daire başkanlığına ulaşmış 1 ay daha gelişme olmaz demiş şimdi bana bildirdi, umarım bildiğinden Değil de bilmediğinden bu yorumu yapmıştır beyefendi. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...