Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="onuronur" data-source="post: 493336" data-attributes="member: 92227"><p>hala çıkmaya devam öğretim üyesi ilanları da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine atıf yapmadan yayınlanıyorlar. bu da demektir ki bunlar eskiden alınmış kadrolar. ilginç. ülkenin en büyük makamından kararname çıktı alım yapın diye. fakat bürokrasi hala engel oluşturuyor. Tayyip Bey, rahmetli Atatürk'ten sonra en muktedir olan devlet başı olmasına rağmen başkanlık sistemi de bürokrasiyi yenemiyor gibi. bunun yanında eminim bürokrasi birçok şeyi yukarıya aktarmıyor iş yükü oluşmasın kendilerine diye. bu kadar zamandır öğretim elemanı alınmadığını büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı bilmiyordur bile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onuronur, post: 493336, member: 92227"] hala çıkmaya devam öğretim üyesi ilanları da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine atıf yapmadan yayınlanıyorlar. bu da demektir ki bunlar eskiden alınmış kadrolar. ilginç. ülkenin en büyük makamından kararname çıktı alım yapın diye. fakat bürokrasi hala engel oluşturuyor. Tayyip Bey, rahmetli Atatürk'ten sonra en muktedir olan devlet başı olmasına rağmen başkanlık sistemi de bürokrasiyi yenemiyor gibi. bunun yanında eminim bürokrasi birçok şeyi yukarıya aktarmıyor iş yükü oluşmasın kendilerine diye. bu kadar zamandır öğretim elemanı alınmadığını büyük ihtimalle Cumhurbaşkanı bilmiyordur bile. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...