Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 493308" data-attributes="member: 103373"><p>Mali yılın Kasım ayının sonuna kadar bildirilmesi gereken kadrolardan kasıt bir sonraki mali yıl ile ilgili biliyorsunuz ki bir sonraki yılın bütçesi Aralık ayında hazırlanıp kabul ediliyor. Yani o madde içinde bulunduğumuz mali yıl ile ilgili değil üniversitelerin elinde hali hazırda kullanmadıkları kadrolar 2018 yılına ait kadrolar ve çıkacak ilanlarda bu kadrolar olacak. </p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span><span style="color: #333333">Ofis ve kurulların görevlerini daha önce de paylaşmıştım şuan ki tıkanıklık ofis ve kurulların görev ve yetkisi ile alakalı değil zaten benim söylemek istediğim bugünkü konuşmadan öğretim elemanı atamalarına insan kaynakları ofisinin dahli olacağı sonucunun çıkarılamayacağı idi. Yönetmelik kısmına gelirsek bu konuda görüşüm belli yamalı bohça bir düzenleme gelecek ve haklısınız hepimiz büyük ihtimalle buna isyan edeceğiz o konuda hemfikiriz. </span></p><p><span style="color: #333333"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span>İnanın bana durum böyledir daha önce Yardımcı Doçentlik meselesini saçma bir isim değişikliği ile atlatıp Doçentlik sözlü sınavı konusunda da kanuna rağmen bazı üniversiteler hariç aynı uygulamaya devam etmiyorlar mı? Hatta daha iki hafta önce CB Kararnamesine rağmen hemen ertesi gün YÖK işlem yapılmasını engellemedi mi? YÖK sürekli arkadan dolanıyor maalesef. Aktif ilgilenilmediği konusunda aynı düşüncelere sahibiz herkes kendi yerini sağlam tutmanın derdinde..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 493308, member: 103373"] Mali yılın Kasım ayının sonuna kadar bildirilmesi gereken kadrolardan kasıt bir sonraki mali yıl ile ilgili biliyorsunuz ki bir sonraki yılın bütçesi Aralık ayında hazırlanıp kabul ediliyor. Yani o madde içinde bulunduğumuz mali yıl ile ilgili değil üniversitelerin elinde hali hazırda kullanmadıkları kadrolar 2018 yılına ait kadrolar ve çıkacak ilanlarda bu kadrolar olacak. [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][COLOR=#333333]Ofis ve kurulların görevlerini daha önce de paylaşmıştım şuan ki tıkanıklık ofis ve kurulların görev ve yetkisi ile alakalı değil zaten benim söylemek istediğim bugünkü konuşmadan öğretim elemanı atamalarına insan kaynakları ofisinin dahli olacağı sonucunun çıkarılamayacağı idi. Yönetmelik kısmına gelirsek bu konuda görüşüm belli yamalı bohça bir düzenleme gelecek ve haklısınız hepimiz büyük ihtimalle buna isyan edeceğiz o konuda hemfikiriz. [/COLOR] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]İnanın bana durum böyledir daha önce Yardımcı Doçentlik meselesini saçma bir isim değişikliği ile atlatıp Doçentlik sözlü sınavı konusunda da kanuna rağmen bazı üniversiteler hariç aynı uygulamaya devam etmiyorlar mı? Hatta daha iki hafta önce CB Kararnamesine rağmen hemen ertesi gün YÖK işlem yapılmasını engellemedi mi? YÖK sürekli arkadan dolanıyor maalesef. Aktif ilgilenilmediği konusunda aynı düşüncelere sahibiz herkes kendi yerini sağlam tutmanın derdinde.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...