Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 493306" data-attributes="member: 98574"><p>Yaşar hocam, ofis ve kurullar neden kuruldu? En önemli kuruluş sebepleri politikaları belirlemek ve bakanlıklara uygulattırmak. İnsan kaynakları ofisi ve eğitim öğretim politikaları kurulu bu işin içinde öyle ya da böyle olacak, lakin sizinde dediğiniz gibi asıl yetki norm kadro yönetmeliği ile YÖK'te bunda bir problem yok. Bir geçir süreci yaşanıyor bunun hepimiz farkındayız. </p><p></p><p>Emin olun ki Cumhurbaşkanımızın veya danışmanlarının ülkede olup biten her şeyden haberleri var. Bizim şuan derdimiz nedir? Yönetmeliğin çıkması ve ilanların başlaması değil mi? E zaten bu kesinlikle olacak bir iey sadece zamanını bilemiyoruz.</p><p></p><p>Bence asıl tartışılması gereken şey bu çıkacak yönetmelik yeni bir tümör mü olacak akademide? İddia ediyorum ki, yönetmelik çıkar çıkmaz bu sitede yeni bir başlık açılarak, herkes isyan edecek. En başından beri bu yönetmeliğe karşı olumsuz düşüncelere sahibim, umarım yanılırım.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Bekleyip göreceğiz hocam. Ama yönetmelik dahi yarın çıkacak olsa, ilanlar yine kasımı bulur kanaatindeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 493306, member: 98574"] Yaşar hocam, ofis ve kurullar neden kuruldu? En önemli kuruluş sebepleri politikaları belirlemek ve bakanlıklara uygulattırmak. İnsan kaynakları ofisi ve eğitim öğretim politikaları kurulu bu işin içinde öyle ya da böyle olacak, lakin sizinde dediğiniz gibi asıl yetki norm kadro yönetmeliği ile YÖK'te bunda bir problem yok. Bir geçir süreci yaşanıyor bunun hepimiz farkındayız. Emin olun ki Cumhurbaşkanımızın veya danışmanlarının ülkede olup biten her şeyden haberleri var. Bizim şuan derdimiz nedir? Yönetmeliğin çıkması ve ilanların başlaması değil mi? E zaten bu kesinlikle olacak bir iey sadece zamanını bilemiyoruz. Bence asıl tartışılması gereken şey bu çıkacak yönetmelik yeni bir tümör mü olacak akademide? İddia ediyorum ki, yönetmelik çıkar çıkmaz bu sitede yeni bir başlık açılarak, herkes isyan edecek. En başından beri bu yönetmeliğe karşı olumsuz düşüncelere sahibim, umarım yanılırım. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bekleyip göreceğiz hocam. Ama yönetmelik dahi yarın çıkacak olsa, ilanlar yine kasımı bulur kanaatindeyim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...