Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 493302" data-attributes="member: 103373"><p>Değerli hocam üniversiteler bile YÖK'ten korkularına soru sormaktan acizler bir işaret versinler de harekete geçelim zihniyetinde hepsi. Hele yeni yayınlanan Rektör atama usulleri Rektörleri yeniden iyice YÖK'e mahkum etti keza bir dönem daha rektörlük yapmak isteyenlerle ilgili performans raporunu YÖK hazırlayıp sunacak Beştepe'ye. Yani kısacası kimsenin umurunda değil bu durum bizim dışımızda herkes akışına bırakmış durumda. Hatırlarsınız bundan kısa bir zaman önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde YÖK başkanı ve bölge üniversite rektöreleri bir araya gelmişti orada dahi bu konu hiç konuşulmamış oradan bulunan bir kişiden bizzat öğrenmiştim. </p><p></p><p>Ayrıca söylediklerinizde haklısınız muhtemelen Sn. Cumhurbaşkanı böyle bir tıkanıklığın olduğundan bihaberdir. Vahdet hoca Beştepe'ye gittiği gün CB Kararnamesinin yayınlanması da zaten YÖK yahut üniversitelerin Beştepe'ye bilgi vermediğini kanıtlıyor. Ben aynı gün yayınlanmasının tesadüf olduğunu sanmıyorum sorun iletildi ki çözüm bulundu ama bilmiyorlar ki buldukları çözüm de uygulanmıyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 493302, member: 103373"] Değerli hocam üniversiteler bile YÖK'ten korkularına soru sormaktan acizler bir işaret versinler de harekete geçelim zihniyetinde hepsi. Hele yeni yayınlanan Rektör atama usulleri Rektörleri yeniden iyice YÖK'e mahkum etti keza bir dönem daha rektörlük yapmak isteyenlerle ilgili performans raporunu YÖK hazırlayıp sunacak Beştepe'ye. Yani kısacası kimsenin umurunda değil bu durum bizim dışımızda herkes akışına bırakmış durumda. Hatırlarsınız bundan kısa bir zaman önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde YÖK başkanı ve bölge üniversite rektöreleri bir araya gelmişti orada dahi bu konu hiç konuşulmamış oradan bulunan bir kişiden bizzat öğrenmiştim. Ayrıca söylediklerinizde haklısınız muhtemelen Sn. Cumhurbaşkanı böyle bir tıkanıklığın olduğundan bihaberdir. Vahdet hoca Beştepe'ye gittiği gün CB Kararnamesinin yayınlanması da zaten YÖK yahut üniversitelerin Beştepe'ye bilgi vermediğini kanıtlıyor. Ben aynı gün yayınlanmasının tesadüf olduğunu sanmıyorum sorun iletildi ki çözüm bulundu ama bilmiyorlar ki buldukları çözüm de uygulanmıyor.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...