Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 493044" data-attributes="member: 98156"><p>Ben de bu yonetmeligin torpile son verecegini dusunmuyorum. Torpile son verecek yegane sey merkezi sistem ile ogretim elemani alimidir bu da akademi icin iyi bir sonuc dogurmaz. Arkadaslar su bilince varmamiz cok onemli hocalar zaten kendisine asistan aliyor oyle ki resmiyette arastirma gorevlisi olarak gecen kadro ismine alternatif olarak universite cevrelerinde dahi asistan diye geciyor. Hoca/hocalar kendi ogrencisini birakip alesi ydssi iyi diye ya da akademik gelisimi daha iyi diye -ne yazik ki- baska birisini almaz. On degerlendirmede 2. siradasiniz sansiniz cok yuksek ama mulakat sonucu 7. siradaki kisi aliniyor. Ustelik bu kisi diger adaylarin onunde bunu acikca belli ediyor. Insan isyan ediyor bunu yasayan hisseden bilir gunlerce sanki suclu sizmissiniz gibi bunun vebalini siz odeyecekmissiniz gibi uzulursunuz ama elinizden bir sey gelmez. Ancak durum bu ne yazik ki. O yuzden bu yonetmelikten torpil konusunda cok bir sey beklemeyin derim. Yonetmelik degisecek,alimlar baslayacak, on degerlendirme objektif olacak ancak yazili sinavi ve mulakati degerlendiren kisiler istedigini alacak. Durum bu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 493044, member: 98156"] Ben de bu yonetmeligin torpile son verecegini dusunmuyorum. Torpile son verecek yegane sey merkezi sistem ile ogretim elemani alimidir bu da akademi icin iyi bir sonuc dogurmaz. Arkadaslar su bilince varmamiz cok onemli hocalar zaten kendisine asistan aliyor oyle ki resmiyette arastirma gorevlisi olarak gecen kadro ismine alternatif olarak universite cevrelerinde dahi asistan diye geciyor. Hoca/hocalar kendi ogrencisini birakip alesi ydssi iyi diye ya da akademik gelisimi daha iyi diye -ne yazik ki- baska birisini almaz. On degerlendirmede 2. siradasiniz sansiniz cok yuksek ama mulakat sonucu 7. siradaki kisi aliniyor. Ustelik bu kisi diger adaylarin onunde bunu acikca belli ediyor. Insan isyan ediyor bunu yasayan hisseden bilir gunlerce sanki suclu sizmissiniz gibi bunun vebalini siz odeyecekmissiniz gibi uzulursunuz ama elinizden bir sey gelmez. Ancak durum bu ne yazik ki. O yuzden bu yonetmelikten torpil konusunda cok bir sey beklemeyin derim. Yonetmelik degisecek,alimlar baslayacak, on degerlendirme objektif olacak ancak yazili sinavi ve mulakati degerlendiren kisiler istedigini alacak. Durum bu [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...