Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mollose0" data-source="post: 492993" data-attributes="member: 103662"><p>Ben de bunu anlayamıyorum işte. Bu çekincenin sebebi yönetmeliğin muhtemel içeriğini bilmekten mi geliyor örneğin? Yahu bu ülkede herhangi bir konuda ayrımcılık, adam kayırma vb. bir aydır, bir senedir ya da beş senedir yok ki. Yeni yönetmeliğin bunu ortadan kaldırmasını beklemek kusura bakmayın ama saflıktan başka hiçbir şey değil, bu hiçbir zaman hiçbir şekilde muhtemelen hiçbir ülkede ortadan kalkmayacak. Bunu rektörler de pekala biliyordur. O halde bu yönetmeliği bu kadar önemli kılan nedir, ben anlayamıyorum. Meselenin alım kriterleri yahut maddi sebeplerden kaynaklanması imkansız, bunu daha önce de konuşmuştuk. Hadi diyelim alım kriterleri olsun mesele, şu koşullarda sizce yeni bir sınav hazırlama zahmetine girerler mi örneğin ALES yerine (keşke girseler de..)? Yahut bir iki şeyin etkisini artırıp azaltmak bunca gürültü patırtı doğurur muydu? Haliyle hayır. </p><p></p><p>Birileri birilerinden korkuyor, bunun başka sebebi olamaz. Her hafta tutunacak bir şey bulup haftayı sonuna erdiriyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mollose0, post: 492993, member: 103662"] Ben de bunu anlayamıyorum işte. Bu çekincenin sebebi yönetmeliğin muhtemel içeriğini bilmekten mi geliyor örneğin? Yahu bu ülkede herhangi bir konuda ayrımcılık, adam kayırma vb. bir aydır, bir senedir ya da beş senedir yok ki. Yeni yönetmeliğin bunu ortadan kaldırmasını beklemek kusura bakmayın ama saflıktan başka hiçbir şey değil, bu hiçbir zaman hiçbir şekilde muhtemelen hiçbir ülkede ortadan kalkmayacak. Bunu rektörler de pekala biliyordur. O halde bu yönetmeliği bu kadar önemli kılan nedir, ben anlayamıyorum. Meselenin alım kriterleri yahut maddi sebeplerden kaynaklanması imkansız, bunu daha önce de konuşmuştuk. Hadi diyelim alım kriterleri olsun mesele, şu koşullarda sizce yeni bir sınav hazırlama zahmetine girerler mi örneğin ALES yerine (keşke girseler de..)? Yahut bir iki şeyin etkisini artırıp azaltmak bunca gürültü patırtı doğurur muydu? Haliyle hayır. Birileri birilerinden korkuyor, bunun başka sebebi olamaz. Her hafta tutunacak bir şey bulup haftayı sonuna erdiriyoruz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...