Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cinciney" data-source="post: 492985" data-attributes="member: 103928"><p>Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Forumdaki birçok başlığı (özellikle bu başlık) yakından takip ediyorum. Neredeyse her mesajı okudum. Üniversitelerin "norm kadro" bekliyor olması gibi bir ihtimale odaklanmış. Ben de bu ihtimale bir ekleme yapmak istiyorum: Üniversitelerin bu norm kadroyu beklemesinin bir sebebi de 50d süreleri konusundaki karışıklık olabilir mi? Yökün ar.gör sürelerini sıfırlamamasına karşılık yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı, onun dışında emsal teşkil edebilecek dava sonuçları vardı... Benim kendi okulumdan gördüğüm kadarıyla uzun süredir personelin kafası karışık ar.gör alımlarıyla/ süre aşımıyla ilgili. Ha bu arada ben de uzatmaları oynayan bir bütünleşik doktora öğrencisiyim, muhtemelen başvursam da Ales ve dil puanım yüksek olmasına rağmen tezimi uzattığım için alınmayacağım olası kadrolar için her gece forum takip ediyorum, içim yana yana yazılanları okuyorum. ( Son satırları "sizin kadrolar hazır galiba" tarzında suçlayanlar iÇin yazmak istedim, olası bir kadrom yok, tezimin biteceği de yok, psikolojim yerlerde sürünüyor.)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cinciney, post: 492985, member: 103928"] Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Forumdaki birçok başlığı (özellikle bu başlık) yakından takip ediyorum. Neredeyse her mesajı okudum. Üniversitelerin "norm kadro" bekliyor olması gibi bir ihtimale odaklanmış. Ben de bu ihtimale bir ekleme yapmak istiyorum: Üniversitelerin bu norm kadroyu beklemesinin bir sebebi de 50d süreleri konusundaki karışıklık olabilir mi? Yökün ar.gör sürelerini sıfırlamamasına karşılık yürütmeyi durdurma kararı çıkmıştı, onun dışında emsal teşkil edebilecek dava sonuçları vardı... Benim kendi okulumdan gördüğüm kadarıyla uzun süredir personelin kafası karışık ar.gör alımlarıyla/ süre aşımıyla ilgili. Ha bu arada ben de uzatmaları oynayan bir bütünleşik doktora öğrencisiyim, muhtemelen başvursam da Ales ve dil puanım yüksek olmasına rağmen tezimi uzattığım için alınmayacağım olası kadrolar için her gece forum takip ediyorum, içim yana yana yazılanları okuyorum. ( Son satırları "sizin kadrolar hazır galiba" tarzında suçlayanlar iÇin yazmak istedim, olası bir kadrom yok, tezimin biteceği de yok, psikolojim yerlerde sürünüyor.) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...