Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 492832" data-attributes="member: 98156"><p>Yasar hocamin yukarida bahsettigi sekilde YOK kisa surede yonetmeligi tamamlayacagini belirtmis arkadaslar. Bir de deniliyor ki arastirma gorevlisi ilanlarinin cikmamasi gayet normal. Neden diye sordugumda YOK gecen hafta ilanlari serbest biraktigi zaman acil ihtiyac olan kadrolar icin ilanlar yayinlanabilir gibi bir ifadeyle birakti. Dolayisiyla bolumde 1,2 arastirma gorevlisi varken ucuncusu acil ihtiyac degildir. Ucuncusunu de elbette alacagiz ama onun icin norm yonetmeligi bekliyoruz deniliyor. Hocam psikolojik olarak tukendik dedim. Ama siz YOKun verdigi yaziyi tam anlamiyla okumamissiniz okusaydiniz hazirlikli olur bu kadar kendinizi yipratmazdiniz denildi ve acil olan kadrolara bu surecte atama yapilacagi soylendi. Zaten yuzde doksani da ogretim uyesi olur. Ancak bu tum ulke genelindeki universite yonetim birimlerinin yorumu mu bilinmez. Bakarsiniz yarin ar/ogr gor ilani goruruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 492832, member: 98156"] Yasar hocamin yukarida bahsettigi sekilde YOK kisa surede yonetmeligi tamamlayacagini belirtmis arkadaslar. Bir de deniliyor ki arastirma gorevlisi ilanlarinin cikmamasi gayet normal. Neden diye sordugumda YOK gecen hafta ilanlari serbest biraktigi zaman acil ihtiyac olan kadrolar icin ilanlar yayinlanabilir gibi bir ifadeyle birakti. Dolayisiyla bolumde 1,2 arastirma gorevlisi varken ucuncusu acil ihtiyac degildir. Ucuncusunu de elbette alacagiz ama onun icin norm yonetmeligi bekliyoruz deniliyor. Hocam psikolojik olarak tukendik dedim. Ama siz YOKun verdigi yaziyi tam anlamiyla okumamissiniz okusaydiniz hazirlikli olur bu kadar kendinizi yipratmazdiniz denildi ve acil olan kadrolara bu surecte atama yapilacagi soylendi. Zaten yuzde doksani da ogretim uyesi olur. Ancak bu tum ulke genelindeki universite yonetim birimlerinin yorumu mu bilinmez. Bakarsiniz yarin ar/ogr gor ilani goruruz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...