Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="oguzhanbilgili" data-source="post: 492822" data-attributes="member: 79119"><p>Ülkedeki bütün üniversitelerinin rektörlerinin istisnasız her birinin yeni çıkan kararnameden haberlerinin olmadığına ihtimal vermiyorum. Yök'ün 2. yazısının üzerinden 10 gün geçti ve halen tek bir kadro dahi ilana çıkmadı. Bu işin içinde kesinlikle şu an hiçbirimizin ulaşamadığı bir iş var sayın arkadaşlar. Tavsiyem bu geceki resmi gazeteyi de takip ettikten sonra değişen bir durum olmaz ise yarın herkesin bağlı bulundukları üniversitenin personel daire başkanlığı ile iletişime geçmesidir. Süreci en iyi biz takip ediyoruz. Personel daire başkanlıklarına yeni kararı aktarmalı ve kadro ilanına çıkmanın kanunen mümkün olduğunu belirtmeliyiz (haberleri olmadığını iddia eden kurumlar için). Süreçten haberleri var ise uygun bir dille neyi beklediklerini sormalıyız. Kendi fikrim bu başlık altında birkaç arkadaşımız bilgi almak için çaba sarfetmekte ve geri kalanımız ben de dahil onların aldığı bilgilerle yetinmekteyiz. Toplu halde çaba sarfetmemiz gerekiyor. Hepinize saygılarımı sunarım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oguzhanbilgili, post: 492822, member: 79119"] Ülkedeki bütün üniversitelerinin rektörlerinin istisnasız her birinin yeni çıkan kararnameden haberlerinin olmadığına ihtimal vermiyorum. Yök'ün 2. yazısının üzerinden 10 gün geçti ve halen tek bir kadro dahi ilana çıkmadı. Bu işin içinde kesinlikle şu an hiçbirimizin ulaşamadığı bir iş var sayın arkadaşlar. Tavsiyem bu geceki resmi gazeteyi de takip ettikten sonra değişen bir durum olmaz ise yarın herkesin bağlı bulundukları üniversitenin personel daire başkanlığı ile iletişime geçmesidir. Süreci en iyi biz takip ediyoruz. Personel daire başkanlıklarına yeni kararı aktarmalı ve kadro ilanına çıkmanın kanunen mümkün olduğunu belirtmeliyiz (haberleri olmadığını iddia eden kurumlar için). Süreçten haberleri var ise uygun bir dille neyi beklediklerini sormalıyız. Kendi fikrim bu başlık altında birkaç arkadaşımız bilgi almak için çaba sarfetmekte ve geri kalanımız ben de dahil onların aldığı bilgilerle yetinmekteyiz. Toplu halde çaba sarfetmemiz gerekiyor. Hepinize saygılarımı sunarım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...