Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mollose0" data-source="post: 492640" data-attributes="member: 103662"><p>Benim aklımın almadığı mesele, buraya üniversitelerin ilgili birimleri ile görüşen pek çok kişinin bu birimlerden duydukları ilgili yönetmelik çıkana kadar risk almayacakları yönünde ifadelerini paylaşmaları. Ne riski? Yani yönetmelikle ne değişeceği şu anda biliniyor mu? Bilinmiyorsa risk olacağı nereden belli/Yönetmelik alım kriterlerini mi değiştirecek? Eğer değiştirecekse henüz kriterler değişmemişken (zira belki de bizim uyamayacağımız kriterler bunlar; belki bir sınav, belki başka şey) üniversitelerin bekleyen insanlardan faydalanmaları çok daha makul değil mi?</p><p></p><p>Biz burada Resmî Gazeteyi, memuriyet konusunda bilgi sahibi kişi ve oluşumları düzenli olarak takip ediyor ve bilgileniyoruz zira bu mesele bizi ilgilendiriyor. Fakat üniversiteler hiçbir konuda bizden daha fazla bilgi sahibi değil (yahu kararnameden/yazılardan haberdar olmalarını çoğu zaman buradan ilgili üniversiteleri arayan arkadaşlarımız sağladı!), buradan onlar için meselenin aciliyetinin elzem olmadığını anlıyor ve üzülüyorum.</p><p></p><p>Yazık!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mollose0, post: 492640, member: 103662"] Benim aklımın almadığı mesele, buraya üniversitelerin ilgili birimleri ile görüşen pek çok kişinin bu birimlerden duydukları ilgili yönetmelik çıkana kadar risk almayacakları yönünde ifadelerini paylaşmaları. Ne riski? Yani yönetmelikle ne değişeceği şu anda biliniyor mu? Bilinmiyorsa risk olacağı nereden belli/Yönetmelik alım kriterlerini mi değiştirecek? Eğer değiştirecekse henüz kriterler değişmemişken (zira belki de bizim uyamayacağımız kriterler bunlar; belki bir sınav, belki başka şey) üniversitelerin bekleyen insanlardan faydalanmaları çok daha makul değil mi? Biz burada Resmî Gazeteyi, memuriyet konusunda bilgi sahibi kişi ve oluşumları düzenli olarak takip ediyor ve bilgileniyoruz zira bu mesele bizi ilgilendiriyor. Fakat üniversiteler hiçbir konuda bizden daha fazla bilgi sahibi değil (yahu kararnameden/yazılardan haberdar olmalarını çoğu zaman buradan ilgili üniversiteleri arayan arkadaşlarımız sağladı!), buradan onlar için meselenin aciliyetinin elzem olmadığını anlıyor ve üzülüyorum. Yazık! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...