Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 492578" data-attributes="member: 103373"><p>Arkadaşlar herkes sakin olsun lütfen arkadaşımızın konuşmaları içinde adımdan sıkça bahsetmesinden dolayı bir açıklama yapmam gerektiğini düşündüm mesele aramızda falan değil önce onu belirteyim sadece beyefendi dün bir konu taşıdı buraya bende kendisine bu terbiyesizlikleri ihbar edebileceği bir kanal gösterdim belki hiç tepki gösterilmeseydi konu kapanıp gidecekti ama çok seviyesizce ilerlediğini görüyorum.</p><p></p><p>Tartışmanın tüm tarafları tırnak içinde söylüyorum it köpek gibi haysiyetleri bizden çok daha yüksek hayvanları hakaret olarak kullanmış buna çok üzüldüm. Hilmi bey insanlar alakasız bir konuyu buraya taşımanıza tepki göstermişler ama siz hele ki son mesajınız ile çığırından çıkarmışsınız meseleyi yakışık almamış aynı şekilde günlerdir çok güzel bir düzeyde yazan fikir beyan eden diğer arkadaşlarımıza da yakışmamış. Lütfen bu konuyu artık kapatın ben bu sayfada küfür hakaret görmek istemiyorum Hilmi bey bu şekilde devam edecekseniz lütfen sizde en azından bu konu kapanana kadar forumdan uzak durunuz. Bunu sizlerle birşeyler paylaşmaya çalışan bir arkadaşınız olarak rica etmeyi kendimde hak görüyorum. Lütfen saygıyı kaybetmeyelim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 492578, member: 103373"] Arkadaşlar herkes sakin olsun lütfen arkadaşımızın konuşmaları içinde adımdan sıkça bahsetmesinden dolayı bir açıklama yapmam gerektiğini düşündüm mesele aramızda falan değil önce onu belirteyim sadece beyefendi dün bir konu taşıdı buraya bende kendisine bu terbiyesizlikleri ihbar edebileceği bir kanal gösterdim belki hiç tepki gösterilmeseydi konu kapanıp gidecekti ama çok seviyesizce ilerlediğini görüyorum. Tartışmanın tüm tarafları tırnak içinde söylüyorum it köpek gibi haysiyetleri bizden çok daha yüksek hayvanları hakaret olarak kullanmış buna çok üzüldüm. Hilmi bey insanlar alakasız bir konuyu buraya taşımanıza tepki göstermişler ama siz hele ki son mesajınız ile çığırından çıkarmışsınız meseleyi yakışık almamış aynı şekilde günlerdir çok güzel bir düzeyde yazan fikir beyan eden diğer arkadaşlarımıza da yakışmamış. Lütfen bu konuyu artık kapatın ben bu sayfada küfür hakaret görmek istemiyorum Hilmi bey bu şekilde devam edecekseniz lütfen sizde en azından bu konu kapanana kadar forumdan uzak durunuz. Bunu sizlerle birşeyler paylaşmaya çalışan bir arkadaşınız olarak rica etmeyi kendimde hak görüyorum. Lütfen saygıyı kaybetmeyelim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...