Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Casper15" data-source="post: 492572" data-attributes="member: 103857"><p>Herkese merhabalar..</p><p>Ben de uzun süredir takip ediyorum gelişmeleri buradan , yardımcı olan olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle..</p><p>Araştırma görevlisi kadrosu bekleyen biriyim ben de , yüksek lisansima devam ediyorum, bölümüm iktisat.. </p><p>Benim kafamı kemiren birşey var birkaç gündür, malumunuz kadrolar 3-4 aydır yok, herkes beklemede, ve buna ales & YDS puanı yüksek olan arkadaşlar da var.. ilanlar toplu çıktığı zaman bu yüksek puan alan arkadaşların kadrolara başvurması durumunda , ki öyle bir arkadaşım var elinde 40 tane transkriptini dahi hazırlamış yani bütün kadro ilanlarına başvuracak ama içlerinden birkaçına gidecek bilim sınavı için, bunun bir kontrol mekanizmasi olmayacak zannedersem, tamamen yüksek ales&YDS puanı almış kişilerin insafına kalınmış bir durum oluyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Casper15, post: 492572, member: 103857"] Herkese merhabalar.. Ben de uzun süredir takip ediyorum gelişmeleri buradan , yardımcı olan olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle.. Araştırma görevlisi kadrosu bekleyen biriyim ben de , yüksek lisansima devam ediyorum, bölümüm iktisat.. Benim kafamı kemiren birşey var birkaç gündür, malumunuz kadrolar 3-4 aydır yok, herkes beklemede, ve buna ales & YDS puanı yüksek olan arkadaşlar da var.. ilanlar toplu çıktığı zaman bu yüksek puan alan arkadaşların kadrolara başvurması durumunda , ki öyle bir arkadaşım var elinde 40 tane transkriptini dahi hazırlamış yani bütün kadro ilanlarına başvuracak ama içlerinden birkaçına gidecek bilim sınavı için, bunun bir kontrol mekanizmasi olmayacak zannedersem, tamamen yüksek ales&YDS puanı almış kişilerin insafına kalınmış bir durum oluyor.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...