Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 492477" data-attributes="member: 103373"><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 10px">Haberlerde geçen şu ifadeden; <em>"</em></span></span><span style="font-size: 10px"><em>Konuyla ilgili açıklama yapan YÖK yetkilileri ise gönderilen yazının temel amacının üniversiteleri ve atama bekleyen öğretim elemanlarını mağdur etmemek olduğunu ifade ederek çıkacak yeni yönetmeliğin geniş çerçeveli, üniversitelere çok sınırlayıcı kurallar getirmek yerine, söz konusu yönetmelik akademik özerklik, yetki devri, çeşitlilik ve araştırma gibi kavramlar çerçevesinde oluşturulacağını söyledi." </em>ben daha rahat ilana çıkılacağını ve kuralları üniversitelerin belirleyeceğini anlıyorum :/ </span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p></p><p>Yok hocam kısıtlama olacak yerler belki bir ihtimal büyük üniversiteler ve batıda ki üniversiteler olur yığılma oralarda var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 492477, member: 103373"] [FONT=Verdana] [SIZE=2]Haberlerde geçen şu ifadeden; [I]"[/I][/SIZE][/FONT][SIZE=2][I]Konuyla ilgili açıklama yapan YÖK yetkilileri ise gönderilen yazının temel amacının üniversiteleri ve atama bekleyen öğretim elemanlarını mağdur etmemek olduğunu ifade ederek çıkacak yeni yönetmeliğin geniş çerçeveli, üniversitelere çok sınırlayıcı kurallar getirmek yerine, söz konusu yönetmelik akademik özerklik, yetki devri, çeşitlilik ve araştırma gibi kavramlar çerçevesinde oluşturulacağını söyledi." [/I]ben daha rahat ilana çıkılacağını ve kuralları üniversitelerin belirleyeceğini anlıyorum :/ [/SIZE][FONT=Verdana] [/FONT] Yok hocam kısıtlama olacak yerler belki bir ihtimal büyük üniversiteler ve batıda ki üniversiteler olur yığılma oralarda var. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...