Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Keynesmith" data-source="post: 492363" data-attributes="member: 98943"><p>Arkadaşlar, iyi geceler... 101. sayfadan itibaren yazılanları henüz okumadım, birazdan okumaya başlayacağım. Öncelikle, e posta adresimdeki maili kişisel bilgiler içeren kısımları keserek kopyalıyorum: </p><p></p><p>Sayın ******* ****</p><p>T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ne 11.07.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 18*****126 sayılı başvurunuz 14.09.2018 tarihinde BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:</p><p></p><p>Sayın *****,</p><p></p><p>seçimlar sonrasında akademik ilanlar yök tarafından yayınlanmamaktadır, gesmi gazeteden takip edebilirsiniz.</p><p></p><p>Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMERin internet adresinden takip edebilirsiniz.</p><p></p><p>Arkadaşlar, cevap bundan ibaret. Bu cevap CB kararnamesinden hemen sonra gelmiş. Dolayısıyla benim şu an bu maili okuyunca ilk aklıma gelen, bundan sonra ilanların resmi gazetede yayınlanacağı oldu. Çünkü cümlede öğretim üyesi ya da öğretim elemanı ilanları yazmıyor, AKADEMİK İLANLAR yazıyor. Bunun dışında da yorum sizlerin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Keynesmith, post: 492363, member: 98943"] Arkadaşlar, iyi geceler... 101. sayfadan itibaren yazılanları henüz okumadım, birazdan okumaya başlayacağım. Öncelikle, e posta adresimdeki maili kişisel bilgiler içeren kısımları keserek kopyalıyorum: Sayın ******* **** T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ne 11.07.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 18*****126 sayılı başvurunuz 14.09.2018 tarihinde BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır: Sayın *****, seçimlar sonrasında akademik ilanlar yök tarafından yayınlanmamaktadır, gesmi gazeteden takip edebilirsiniz. Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMERin internet adresinden takip edebilirsiniz. Arkadaşlar, cevap bundan ibaret. Bu cevap CB kararnamesinden hemen sonra gelmiş. Dolayısıyla benim şu an bu maili okuyunca ilk aklıma gelen, bundan sonra ilanların resmi gazetede yayınlanacağı oldu. Çünkü cümlede öğretim üyesi ya da öğretim elemanı ilanları yazmıyor, AKADEMİK İLANLAR yazıyor. Bunun dışında da yorum sizlerin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...