Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="shake_2632" data-source="post: 492239" data-attributes="member: 82964"><p>Vahdet hocayı şahsen tanımam etmem facede arkadaşız oradan takip ederim.Ben de çoğunluk gibi lisanüstü eğitime devam eden ve olursa üniversiteye akademisyen olarak girmeye çalışan biriyim.</p><p></p><p>Vahdet hoca bildiğim kadarıyla akademisyenlerle ilgilenen bir sendikanın adı ögesendi galiba onun genel başkanı.Yani akademisyen olarak çalışanların.Sendikaların henüz göreve başlamamış öğrencilerle ya da adaylarla ilgili bir sorumluluğu var mı bilmiyorum.Eğer yoksa zaten öğrencilerin yani bizim ondan bir sey beklemeye hakkımız yok.Eğer sorumluluğu var ise de neden sadece Vahdet hocaya yükleniyoruz eğitimle ilgili zibille sendika var.Kendisine haksızlık ediyoruz gibi geliyor.Belki de görevi olmamasına rağmen ilgililerle gidip konuşuyor.Herşeyi söylemiyor diye eleştiren de kamusal teammülleri fazla bilmiyordur.İkili görüşmelerinizde konuşulan her şeyi 3.şahıslara siz noktasına kadar anlatıyorsanız sözüm yok ama belli makam ve mevkiidekiler söylediklerine dikkat etmeli.Eğer hoca kadrolar yakında çıkacak bana söylendi diyip sonra da kadrolar serbest kalmasaydı herkes tefe koyardı hocayı.</p><p></p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shake_2632, post: 492239, member: 82964"] Vahdet hocayı şahsen tanımam etmem facede arkadaşız oradan takip ederim.Ben de çoğunluk gibi lisanüstü eğitime devam eden ve olursa üniversiteye akademisyen olarak girmeye çalışan biriyim. Vahdet hoca bildiğim kadarıyla akademisyenlerle ilgilenen bir sendikanın adı ögesendi galiba onun genel başkanı.Yani akademisyen olarak çalışanların.Sendikaların henüz göreve başlamamış öğrencilerle ya da adaylarla ilgili bir sorumluluğu var mı bilmiyorum.Eğer yoksa zaten öğrencilerin yani bizim ondan bir sey beklemeye hakkımız yok.Eğer sorumluluğu var ise de neden sadece Vahdet hocaya yükleniyoruz eğitimle ilgili zibille sendika var.Kendisine haksızlık ediyoruz gibi geliyor.Belki de görevi olmamasına rağmen ilgililerle gidip konuşuyor.Herşeyi söylemiyor diye eleştiren de kamusal teammülleri fazla bilmiyordur.İkili görüşmelerinizde konuşulan her şeyi 3.şahıslara siz noktasına kadar anlatıyorsanız sözüm yok ama belli makam ve mevkiidekiler söylediklerine dikkat etmeli.Eğer hoca kadrolar yakında çıkacak bana söylendi diyip sonra da kadrolar serbest kalmasaydı herkes tefe koyardı hocayı. Saygılar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...