Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mollose0" data-source="post: 492234" data-attributes="member: 103662"><p>Lütfen sözlerimi bir hiddet göstergesi olarak kabul etmeyin fakat elbette haberi Vahdet Beyden alacağız, başka ne olacaktı? Vahdet Bey sahip olduğu statüye bu haberleri vermek ve çok daha fazlasını yapmak için sahip, başka bir şey için değil. Yapması gerekeni yapmadığında onu elbette eleştireceğiz ama kendisinden bekleneni yaptı diye de göklere çıkaracak hâlimiz yok. Kim bir kaportacıyı kaportadan, imamı dinden anlıyor diye över ki?</p><p></p><p>Burada Vahdet Bey aşırı derecede pasif kaldığı için eleştirildi. Cumhurbaşkanı ile görüştü ve konu bir kararname ile çözülecek, dedi. Bu kadar (ferman bekleyen yoktu aramızda nitekim yahut meseleyi sağlık bakanlığı çözecek diye bekliyor da değildik). Ben de kendisine söyleyecekleriniz bu kadar mı diye sordum, beni engelledi. İki hanımefendi tartıştı bu kararnamenin çıkmasına önayak olabilir, dedi. Sebebini sorduk, cevap vermedi. Bence bunlar kendisine dair bizlere bazı fikirler vermektedir. Sözlerinizdeki ima bence rahatsız edici.</p><p></p><p>Herkese iyi akşamlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mollose0, post: 492234, member: 103662"] Lütfen sözlerimi bir hiddet göstergesi olarak kabul etmeyin fakat elbette haberi Vahdet Beyden alacağız, başka ne olacaktı? Vahdet Bey sahip olduğu statüye bu haberleri vermek ve çok daha fazlasını yapmak için sahip, başka bir şey için değil. Yapması gerekeni yapmadığında onu elbette eleştireceğiz ama kendisinden bekleneni yaptı diye de göklere çıkaracak hâlimiz yok. Kim bir kaportacıyı kaportadan, imamı dinden anlıyor diye över ki? Burada Vahdet Bey aşırı derecede pasif kaldığı için eleştirildi. Cumhurbaşkanı ile görüştü ve konu bir kararname ile çözülecek, dedi. Bu kadar (ferman bekleyen yoktu aramızda nitekim yahut meseleyi sağlık bakanlığı çözecek diye bekliyor da değildik). Ben de kendisine söyleyecekleriniz bu kadar mı diye sordum, beni engelledi. İki hanımefendi tartıştı bu kararnamenin çıkmasına önayak olabilir, dedi. Sebebini sorduk, cevap vermedi. Bence bunlar kendisine dair bizlere bazı fikirler vermektedir. Sözlerinizdeki ima bence rahatsız edici. Herkese iyi akşamlar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...