Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="selam5454" data-source="post: 491915" data-attributes="member: 103637"><p>leo ve eymens hocama katılıyorum.. kadro ilanları isterse bugün açılsın ben devletin bütğn yönetiminin bir kişide toplanmasına karşıyım..isterse herşey süt liman olsun (ki değil) bu düzen daha çok sıkıntılara gebe ... birileri amerikaya israile kafa tutuyor .. göğsümüz kabarıyor falan ama değişen olumlu hiç birşey yok... noldu Kudüs hala başkent noldu dolar euro hala yüksek noldu hala suriye karışık.... arkadaşlar not edin screenshot falan alabilirsiniz... türkiye üzerinde rahat oynamaları için halkın tuttugu ve uğruna ölebileceği birini başımızda tutmak zorundalar ... o yüzden kandırılıyoruz .net</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>ya abi herşey hızlı olsun diye başkanlık sistemine geçmedik mi... ee kaça aydır bekliyoruz ..kimse net bişe demiyor yok şöyle yok böyle...ee noldu bi 60 gün daha beklersek toplam 5 ay olacak... bu meselenin netleşmesi 5 ay alacaksa vay halimize.... bu arada 60 gün içinde diye bir ibare kullanılmış ..inşalh son güne kadar süreyi kullanmazlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selam5454, post: 491915, member: 103637"] leo ve eymens hocama katılıyorum.. kadro ilanları isterse bugün açılsın ben devletin bütğn yönetiminin bir kişide toplanmasına karşıyım..isterse herşey süt liman olsun (ki değil) bu düzen daha çok sıkıntılara gebe ... birileri amerikaya israile kafa tutuyor .. göğsümüz kabarıyor falan ama değişen olumlu hiç birşey yok... noldu Kudüs hala başkent noldu dolar euro hala yüksek noldu hala suriye karışık.... arkadaşlar not edin screenshot falan alabilirsiniz... türkiye üzerinde rahat oynamaları için halkın tuttugu ve uğruna ölebileceği birini başımızda tutmak zorundalar ... o yüzden kandırılıyoruz .net [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] ya abi herşey hızlı olsun diye başkanlık sistemine geçmedik mi... ee kaça aydır bekliyoruz ..kimse net bişe demiyor yok şöyle yok böyle...ee noldu bi 60 gün daha beklersek toplam 5 ay olacak... bu meselenin netleşmesi 5 ay alacaksa vay halimize.... bu arada 60 gün içinde diye bir ibare kullanılmış ..inşalh son güne kadar süreyi kullanmazlar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...