Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 491811" data-attributes="member: 103373"><p><u><strong><span style="font-size: 10px">Hükumete yakın bir yayın organı olan Yeni Akit sorulara cevap sayılabilecek bir haber yapmış:</span></strong></u></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Üniversitelerin özerkliği için Erdoğan'dan önemli adım!</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong>Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile üniversitelerin özerkliği ile ilgili önemli bir adım atıldı. 12 Eylül kalıntısı izin sistemi sonlandırılırken rektörlerin kadro işlemlerinin de objektif kriterlere bağlanmasının yolu açıldı.</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #444444"><span style="font-family: 'helveticaneue'">Kadro ilanına üniversiteler artık YÖK'ten izin almadan çıkacak. Bugüne dek rektörler için YÖK'ten kadro almak zorlu bir süreçti. Kadro sayı olarak alındığında da istenildiği gibi kullanılıyordu. Yeni düzenleme ile rektörler kadro için izin almayacak ama kendisine tahsis edilmiş olan kadroları norm kadro yönetmeliğine uygun kullanacak.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #444444"><span style="font-family: 'helveticaneue'">Üniversitelerin özerkliği için önemli bir adım olarak değerlendirilen düzenleme ile rektörlerin keyfi kadro dağıtmasının da önüne geçilecek.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #444444"><span style="font-family: 'helveticaneue'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #444444"><span style="font-family: 'helveticaneue'">kaynak: <a href="https://www.yeniakit.com.tr/haber/universitelerin-ozerkligi-icin-erdogandan-onemli-adim-516612.html" target="_blank">https://www.yeniakit.com.tr/haber/universitelerin-ozerkligi-icin-erdogandan-onemli-adim-516612.html</a></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 491811, member: 103373"] [U][B][SIZE=2]Hükumete yakın bir yayın organı olan Yeni Akit sorulara cevap sayılabilecek bir haber yapmış:[/SIZE][/B][/U] [SIZE=4][B]Üniversitelerin özerkliği için Erdoğan'dan önemli adım![/B] [B]Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile üniversitelerin özerkliği ile ilgili önemli bir adım atıldı. 12 Eylül kalıntısı izin sistemi sonlandırılırken rektörlerin kadro işlemlerinin de objektif kriterlere bağlanmasının yolu açıldı.[/B] [COLOR=#444444][FONT=helveticaneue]Kadro ilanına üniversiteler artık YÖK'ten izin almadan çıkacak. Bugüne dek rektörler için YÖK'ten kadro almak zorlu bir süreçti. Kadro sayı olarak alındığında da istenildiği gibi kullanılıyordu. Yeni düzenleme ile rektörler kadro için izin almayacak ama kendisine tahsis edilmiş olan kadroları norm kadro yönetmeliğine uygun kullanacak.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#444444][FONT=helveticaneue]Üniversitelerin özerkliği için önemli bir adım olarak değerlendirilen düzenleme ile rektörlerin keyfi kadro dağıtmasının da önüne geçilecek. kaynak: [URL]https://www.yeniakit.com.tr/haber/universitelerin-ozerkligi-icin-erdogandan-onemli-adim-516612.html[/URL][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...