Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="meraklıgenc" data-source="post: 491697"><p>Sevgili hocalarım merhaba hepinize, ben bu yıl lisansımı bitirdim ve bir yüksek lisans programına kabul aldım. YL hayalim boyunca, ailemin maddi durumu gereği argörlük gibi bir işin benim için harika olacağını düşündüm. ALES ve YDS sonuçlarım 90'ın üzerinde. Fakat bu son durum hepiniz gibi beni de büyük hayal kırıklığına uğrattı. Size sormak istediğim şu; sizce eninde sonunda bir şekilde bu durum çözülür ve iş bulabilir miyim? Çok endişeliyim lütfen mazur görün.</p><p>Saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meraklıgenc, post: 491697"] Sevgili hocalarım merhaba hepinize, ben bu yıl lisansımı bitirdim ve bir yüksek lisans programına kabul aldım. YL hayalim boyunca, ailemin maddi durumu gereği argörlük gibi bir işin benim için harika olacağını düşündüm. ALES ve YDS sonuçlarım 90'ın üzerinde. Fakat bu son durum hepiniz gibi beni de büyük hayal kırıklığına uğrattı. Size sormak istediğim şu; sizce eninde sonunda bir şekilde bu durum çözülür ve iş bulabilir miyim? Çok endişeliyim lütfen mazur görün. Saygılarımla [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...