Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 491475" data-attributes="member: 103373"><p>Hocam memurlar.nette yazan Akdmk24 aslında buradan da çok yakından tanıdığımız bir arkadaş bu forumu referans göstererek yazmış ama sonra yazılan silinmiş falan yazmış bir şey bildiğinden değil yani neyse.. </p><p></p><p>Vahdet hoca yine muhteşem anlaşılmaz şekilde yazmış bir şeyler ama sanırım "Eğitim Öğretim Kurulu atamaları, Öğretim elemanlarının ilan meselesi ve YÖK başkanlığına atama konularında bir kararname çıkabilir" demek istiyor. MEB'e bağlanması, bayramdan önce 2 hafta içinde çıkacak demesi, bayramdan hemen sonra çıkacak demesi derken hiç bir tahmini tutmadığı için çok güvenemedim ama inşallah dediği gibidir bu hafta bu mesele bir nihayete ulaşır..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 491475, member: 103373"] Hocam memurlar.nette yazan Akdmk24 aslında buradan da çok yakından tanıdığımız bir arkadaş bu forumu referans göstererek yazmış ama sonra yazılan silinmiş falan yazmış bir şey bildiğinden değil yani neyse.. Vahdet hoca yine muhteşem anlaşılmaz şekilde yazmış bir şeyler ama sanırım "Eğitim Öğretim Kurulu atamaları, Öğretim elemanlarının ilan meselesi ve YÖK başkanlığına atama konularında bir kararname çıkabilir" demek istiyor. MEB'e bağlanması, bayramdan önce 2 hafta içinde çıkacak demesi, bayramdan hemen sonra çıkacak demesi derken hiç bir tahmini tutmadığı için çok güvenemedim ama inşallah dediği gibidir bu hafta bu mesele bir nihayete ulaşır.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...