Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 491304" data-attributes="member: 103373"><p>YÖK ile ilgili kısımda akademik kariyer projesi gibi bir şey vardı ama üzerine hiçbir şey açıklanmadı.. </p><p></p><p></p><p><u><strong>GÜNCELLEME</strong></u></p><p></p><p>Biz bunu unutmuştuk haklısınız hocam buldum aşağıda paylaştım detaylarını. Buna uygun devam edecekler ise MEB e bağlanma YÖK e tekrar yetki verilmemesi gibi duyum ve söylemler tümden uydurmadır..</p><p></p><p><strong>YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1 -</strong> Yükseköğretim Kurumlarının ihtisaslaşmasına yönelik olarak belirlenen 11 Araştırma Üniversitesi ve 5 Aday Araştırma Üniversitenin <strong>i<u>htisas alanlı araştırmacı insan kaynaklarının oluşturulması,</u></strong></p><p><strong>2 -</strong> Bölgesel Kalkınma Odaklı olarak belirlenen 5 üniversitenin takip edilerek geliştirilmesi ve 2018 yılında Bölgesel Kalkınma Odaklı 5 ihtisas üniversitesinin daha belirlenmesi</p><p><strong>3 - <u>YÖK Kariyer Projesi ile akademide daha hızlı, daha şeffaf ve performans odaklı istihdamın sağlanması</u></strong></p><p><strong>4 - <u>Geçiş sürecinin temel aşamalarının 100 gün içinde tamamlanması</u></strong></p><p><strong>5 -</strong> 2019 - 2023 dönemine ilişkin Stratejik Plan çalışmalarının Kasım ayı sonunda tamamlanacak şekilde başlatılması</p><p></p><p>Kaynak: <a href="https://www.memurlar.net/common/news/documents/766681/100_gunluk_icraat_programi.pdf" target="_blank">https://www.memurlar.net/common/news/documents/766681/100_gunluk_icraat_programi.pdf</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 491304, member: 103373"] YÖK ile ilgili kısımda akademik kariyer projesi gibi bir şey vardı ama üzerine hiçbir şey açıklanmadı.. [U][B]GÜNCELLEME[/B][/U] Biz bunu unutmuştuk haklısınız hocam buldum aşağıda paylaştım detaylarını. Buna uygun devam edecekler ise MEB e bağlanma YÖK e tekrar yetki verilmemesi gibi duyum ve söylemler tümden uydurmadır.. [B]YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI 1 -[/B] Yükseköğretim Kurumlarının ihtisaslaşmasına yönelik olarak belirlenen 11 Araştırma Üniversitesi ve 5 Aday Araştırma Üniversitenin [B]i[U]htisas alanlı araştırmacı insan kaynaklarının oluşturulması,[/U][/B] [B]2 -[/B] Bölgesel Kalkınma Odaklı olarak belirlenen 5 üniversitenin takip edilerek geliştirilmesi ve 2018 yılında Bölgesel Kalkınma Odaklı 5 ihtisas üniversitesinin daha belirlenmesi [B]3 - [U]YÖK Kariyer Projesi ile akademide daha hızlı, daha şeffaf ve performans odaklı istihdamın sağlanması[/U][/B] [B]4 - [U]Geçiş sürecinin temel aşamalarının 100 gün içinde tamamlanması[/U][/B] [B]5 -[/B] 2019 - 2023 dönemine ilişkin Stratejik Plan çalışmalarının Kasım ayı sonunda tamamlanacak şekilde başlatılması Kaynak: [URL]https://www.memurlar.net/common/news/documents/766681/100_gunluk_icraat_programi.pdf[/URL] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...