Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 491239" data-attributes="member: 98574"><p>Görüşme uzun sürmüşe benziyor. Lakin bir açıklama beklemeyin arkadaşlar. Resmi gazeteyi takip edeceğiz artık. YÖK Başkanı sorunları aktarmış, Cumhurbaşkanımızda haberdar olmuştur gerisi bürokrasi ve zaman. Sükunetinizi ve sabrınızı muhafaza edin.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Tekrar ediyorum...</p><p>Lütfen CİMER'e her gün yazın, tanıdıklarınıza yazdırttın. YÖK'ü her gün arayın baskı yapın, tanıdıklarınızada aratın. Yekta Saraç'ın twitter'ına ve diğer yetkililerin sosyal medya hesaplarına yazın, tanıdıklarınıza yazdırın! Hashtag açın! Boş durmayın. Ben bugün 8. kez CİMER'e yazdım. Sesimizi tüm mecralardan duyuralım. En kötü ihtimalle, en en en az 100 bin kişiyiz akademik kadro bekleyen en az. Tanıdıklarımızla bu rakam 1 milyon eder. Gücümüzü gösterelim. Ben tüm tanıdıklarımada yazdırdım. Selam ve dua ile...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 491239, member: 98574"] Görüşme uzun sürmüşe benziyor. Lakin bir açıklama beklemeyin arkadaşlar. Resmi gazeteyi takip edeceğiz artık. YÖK Başkanı sorunları aktarmış, Cumhurbaşkanımızda haberdar olmuştur gerisi bürokrasi ve zaman. Sükunetinizi ve sabrınızı muhafaza edin. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Tekrar ediyorum... Lütfen CİMER'e her gün yazın, tanıdıklarınıza yazdırttın. YÖK'ü her gün arayın baskı yapın, tanıdıklarınızada aratın. Yekta Saraç'ın twitter'ına ve diğer yetkililerin sosyal medya hesaplarına yazın, tanıdıklarınıza yazdırın! Hashtag açın! Boş durmayın. Ben bugün 8. kez CİMER'e yazdım. Sesimizi tüm mecralardan duyuralım. En kötü ihtimalle, en en en az 100 bin kişiyiz akademik kadro bekleyen en az. Tanıdıklarımızla bu rakam 1 milyon eder. Gücümüzü gösterelim. Ben tüm tanıdıklarımada yazdırdım. Selam ve dua ile... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...