Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mollose0" data-source="post: 491172" data-attributes="member: 103662"><p>Herkese merhaba,</p><p></p><p>Ben yaklaşık bir aydır forumun bu başlığını düzenli olarak takip ediyorum. Öğrendiğim tüm gelişmeler için herkese teşekkür ederim. Bazen içim rahatladı bazen ise üzüldüm ama hep gelişmelerden haberdar oldum. Fakat artık aranızdaki tartışmaların yüzeyselliğine ve lüzumsuzluğuna dayanamıyorum. İnsanların kadroların "bir an önce açılmasını istemesinde" ayıp yahut yanlış olan hiçbir şey yok. Ülkemizin içerisinden geçtiği vahim sürecin farkındayım lâkin eğitim "ikinci" plana atılamayacak kadar kıymetli bir husustur, belki bu vahim sürecin müsebbibi yıllar boyunca eğitimin ikinci plana atılmış oluşudur. Üniversitelerdeki sorun, ülkenin sorunudur. Bunun ertelenebilir bir yanı yoktur. Eğitim, kültür ve sanatın vasat dahi kabul edilemeyecek bir seviyeye gerilediği ülkemizde akademisyen olarak görev yapacak insanların birbirlerine alenen laf sokmaya çalışmasını trajikomik buluyorum. Liyakat için gerekli görülen değişimler icap ederse "zamana yayılarak" yapılabilir. Tüm süreci aylar boyunca durdurmanın kimseye bir faydası olacağını zannetmiyorum. Lütfen, rica ediyorum, bu başlığın altına bir mesaj atmadan evvel mesajınızın "hakikaten" gerekli olup olmadığını düşünüp öyle atınız. Duyumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim. Hiç kimsenin bu başlıkta duyum paylaşmaktan elde edeceği bir çıkar olamaz ve bir habere haber değil de "duyum" denmesinin sebebi kaynağının "haliyle" gizli olmasındandır. Yazılan her şeye itimat etmek zorunda değilsiniz. Değerli vaktinizi burada tartışarak geçirmek yerine alanlarınıza ve işinize daha hazır hale gelmek için harcamakla geçirmenizi temenni ederim.</p><p></p><p>Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mollose0, post: 491172, member: 103662"] Herkese merhaba, Ben yaklaşık bir aydır forumun bu başlığını düzenli olarak takip ediyorum. Öğrendiğim tüm gelişmeler için herkese teşekkür ederim. Bazen içim rahatladı bazen ise üzüldüm ama hep gelişmelerden haberdar oldum. Fakat artık aranızdaki tartışmaların yüzeyselliğine ve lüzumsuzluğuna dayanamıyorum. İnsanların kadroların "bir an önce açılmasını istemesinde" ayıp yahut yanlış olan hiçbir şey yok. Ülkemizin içerisinden geçtiği vahim sürecin farkındayım lâkin eğitim "ikinci" plana atılamayacak kadar kıymetli bir husustur, belki bu vahim sürecin müsebbibi yıllar boyunca eğitimin ikinci plana atılmış oluşudur. Üniversitelerdeki sorun, ülkenin sorunudur. Bunun ertelenebilir bir yanı yoktur. Eğitim, kültür ve sanatın vasat dahi kabul edilemeyecek bir seviyeye gerilediği ülkemizde akademisyen olarak görev yapacak insanların birbirlerine alenen laf sokmaya çalışmasını trajikomik buluyorum. Liyakat için gerekli görülen değişimler icap ederse "zamana yayılarak" yapılabilir. Tüm süreci aylar boyunca durdurmanın kimseye bir faydası olacağını zannetmiyorum. Lütfen, rica ediyorum, bu başlığın altına bir mesaj atmadan evvel mesajınızın "hakikaten" gerekli olup olmadığını düşünüp öyle atınız. Duyumlarını paylaşan herkese teşekkür ederim. Hiç kimsenin bu başlıkta duyum paylaşmaktan elde edeceği bir çıkar olamaz ve bir habere haber değil de "duyum" denmesinin sebebi kaynağının "haliyle" gizli olmasındandır. Yazılan her şeye itimat etmek zorunda değilsiniz. Değerli vaktinizi burada tartışarak geçirmek yerine alanlarınıza ve işinize daha hazır hale gelmek için harcamakla geçirmenizi temenni ederim. Saygılarımla... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...