Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="htaysi" data-source="post: 491145" data-attributes="member: 99826"><p>Kullanmak isteyen olursa ben Cimere her gün bu tarzda şikayetlerde bulunuyorum, çevremdekilere de yollaytırıyorum aynı şekilde. </p><p></p><p>Hedefi akademisyen olmak olan bizler yaklaşık 3 aydır öğretim elemanı atamaları için ilan çıkmasını bekliyoruz. Ve ne zamana kadar bekleyeceğimizi bilmemek de her geçen gün bizleri strese sokmakta ve tedirgin etmektedir. Henüz yeni sistem oturtulmadan öğretim elemanı atama yetkilerinin YÖKten alınmasına ve bu sürecin bir belirsizliğe doğru sürüklenmesine de anlam verememekteyiz. Hal böyleyken hiçbir yetkili kurumdan ufak bir açıklama bile gelmemesi ise cabası. Sizlerden ricamız ülkemizin gelişimine akademik olarak katkıda bulunmak isteyen bizleri daha fazla mağdur etmemeniz ve bizleri az da olsa aydınlatıcı bir açıklama yapmanızdır. Zira okulların başlamasına çok kısa bir süre kalmışken, ve kadroyu kazandıktan sonra işe girmek için en az 2 aylık bir soruşturma süreci söz konusuyken, kurulacak olan yeni sistem için çalışmaların hızlanması ve atama yetkisine sahip olacak kurumun belirlenmesi gerekmektedir. Sizlerden tek isteğimiz bir an evvel öğretim elemanı kadro ilanlarını serbest bırakacak kararnamenin çıkarılması, atama ile sorumlu olacak kurumun belirlenmesi ve öğretim elemanı olmak için bekleyen on binlerce öğrencinin mağdur edilmemesidir. Bu isteklerimiz hemen gerçekleştirilemeyecek olsa bile, süreçle ilgili belirsizlikleri ve dedikoduları ortadan kaldıracak tek bir açıklama bile bizlerin rahatlamasını sağlayacaktır. Bu konuda sizlere desteğimiz ve güvenimiz sonsuzdur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="htaysi, post: 491145, member: 99826"] Kullanmak isteyen olursa ben Cimere her gün bu tarzda şikayetlerde bulunuyorum, çevremdekilere de yollaytırıyorum aynı şekilde. Hedefi akademisyen olmak olan bizler yaklaşık 3 aydır öğretim elemanı atamaları için ilan çıkmasını bekliyoruz. Ve ne zamana kadar bekleyeceğimizi bilmemek de her geçen gün bizleri strese sokmakta ve tedirgin etmektedir. Henüz yeni sistem oturtulmadan öğretim elemanı atama yetkilerinin YÖKten alınmasına ve bu sürecin bir belirsizliğe doğru sürüklenmesine de anlam verememekteyiz. Hal böyleyken hiçbir yetkili kurumdan ufak bir açıklama bile gelmemesi ise cabası. Sizlerden ricamız ülkemizin gelişimine akademik olarak katkıda bulunmak isteyen bizleri daha fazla mağdur etmemeniz ve bizleri az da olsa aydınlatıcı bir açıklama yapmanızdır. Zira okulların başlamasına çok kısa bir süre kalmışken, ve kadroyu kazandıktan sonra işe girmek için en az 2 aylık bir soruşturma süreci söz konusuyken, kurulacak olan yeni sistem için çalışmaların hızlanması ve atama yetkisine sahip olacak kurumun belirlenmesi gerekmektedir. Sizlerden tek isteğimiz bir an evvel öğretim elemanı kadro ilanlarını serbest bırakacak kararnamenin çıkarılması, atama ile sorumlu olacak kurumun belirlenmesi ve öğretim elemanı olmak için bekleyen on binlerce öğrencinin mağdur edilmemesidir. Bu isteklerimiz hemen gerçekleştirilemeyecek olsa bile, süreçle ilgili belirsizlikleri ve dedikoduları ortadan kaldıracak tek bir açıklama bile bizlerin rahatlamasını sağlayacaktır. Bu konuda sizlere desteğimiz ve güvenimiz sonsuzdur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...