Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 491134" data-attributes="member: 98574"><p>Sadece vahdet hocaya değil, Eğitim Bir Sen'e de tepki göstermek gerekiyor. Onlar ne iş yapıyor anlamış değilim?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Benim aldığım bilgiyw göre, rektörlerde bu işten bihaber arkadaşlar. Onlarda muhattap bulamıyor, cevap alamıyorlar. Yök'teki en etkin birkaç kişi hariç ne olacak, ne bitecek tam anlamıyla bilen yok ortalık sadece dedikodularla dolu. Yökten öğrendiğim ilk bilgi insan kaynakları ofisine geçeceğiydi, sonra eğitim öğretim politikaları kurulu öne çıktı, en sonda yeniden yöke yakın gibi görünüyor. Alımlar aynı şekilde olacak denildi. Eylül ayında ise serbest bırakılacak denildi. Ama değişiklik oldu mu, başka şeyler olur mu şuan bilemiyoruz. Bu Eylül ayı, akademik açılış çok önemli bir bunları görelim. Ayrıca unutmayın seçim var, kismeyi mağdur etmek istemezler.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>SON OLARAK, SAKIN CİMER DEYİP BOŞ GEÇMEYİN.!!!</p><p>CİMER'e yazılan her şey çok önemlidir ve kıymet görür. İlgili makamlar baskımızı görsünler. Seçim arefesinde her şey çözülür unutmayın. Bastırın, tüm tanıdıklarınıza yazdırın. YÖK'ü arayın. Boş durmak yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 491134, member: 98574"] Sadece vahdet hocaya değil, Eğitim Bir Sen'e de tepki göstermek gerekiyor. Onlar ne iş yapıyor anlamış değilim? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Benim aldığım bilgiyw göre, rektörlerde bu işten bihaber arkadaşlar. Onlarda muhattap bulamıyor, cevap alamıyorlar. Yök'teki en etkin birkaç kişi hariç ne olacak, ne bitecek tam anlamıyla bilen yok ortalık sadece dedikodularla dolu. Yökten öğrendiğim ilk bilgi insan kaynakları ofisine geçeceğiydi, sonra eğitim öğretim politikaları kurulu öne çıktı, en sonda yeniden yöke yakın gibi görünüyor. Alımlar aynı şekilde olacak denildi. Eylül ayında ise serbest bırakılacak denildi. Ama değişiklik oldu mu, başka şeyler olur mu şuan bilemiyoruz. Bu Eylül ayı, akademik açılış çok önemli bir bunları görelim. Ayrıca unutmayın seçim var, kismeyi mağdur etmek istemezler. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] SON OLARAK, SAKIN CİMER DEYİP BOŞ GEÇMEYİN.!!! CİMER'e yazılan her şey çok önemlidir ve kıymet görür. İlgili makamlar baskımızı görsünler. Seçim arefesinde her şey çözülür unutmayın. Bastırın, tüm tanıdıklarınıza yazdırın. YÖK'ü arayın. Boş durmak yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...