Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yasarayanoglu" data-source="post: 490978" data-attributes="member: 103373"><p>Kıymetli genç dostum ben kimseyi doğrudan tenkit etmiyorum ben sürecin en başından beri bildiğiniz net bir bilgi varsa kaynak gösterin yoksa şahsi kanaatim diye belirtin diyorum. Soru soran insanları eleştirmişsin hatta bir miktar dalga geçmiş aşağılamışsın ama bu kadar kesin bir dil kullanırsan umutla bekleyen insanlar normalde sormayacağı soruları hatta mantıksız soruları bile sorar bu gayet normaldir. <strong>İsmimin üzerinden yanıt vermeseydin cevap verme gereği dahi duymazdım ama ben 2-3 hafta diye birşey söylemedim açıkça kaynağıyla bir vatandaşın yazdığı mesajı paylaştım (Rektör ve Personel Daire ile görüştüm dediği için yoksa onu da kale almazdım).</strong> Ayrıca bu mesajı paylaşmamın bir diğer amacı vatandaşın açıkça ve rahatlıkla Dr.Öğr.Üyesi kadrosu bekliyorum diye belirtebilmesi idi. Umarım bir an önce kadroya geçer master ve doktoranı başarıyla tamamlarsın. Her seferinde olduğu gibi yine belirteyim uzatıldığı taktirde tekrar cevap vermeyeceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yasarayanoglu, post: 490978, member: 103373"] Kıymetli genç dostum ben kimseyi doğrudan tenkit etmiyorum ben sürecin en başından beri bildiğiniz net bir bilgi varsa kaynak gösterin yoksa şahsi kanaatim diye belirtin diyorum. Soru soran insanları eleştirmişsin hatta bir miktar dalga geçmiş aşağılamışsın ama bu kadar kesin bir dil kullanırsan umutla bekleyen insanlar normalde sormayacağı soruları hatta mantıksız soruları bile sorar bu gayet normaldir. [B]İsmimin üzerinden yanıt vermeseydin cevap verme gereği dahi duymazdım ama ben 2-3 hafta diye birşey söylemedim açıkça kaynağıyla bir vatandaşın yazdığı mesajı paylaştım (Rektör ve Personel Daire ile görüştüm dediği için yoksa onu da kale almazdım).[/B] Ayrıca bu mesajı paylaşmamın bir diğer amacı vatandaşın açıkça ve rahatlıkla Dr.Öğr.Üyesi kadrosu bekliyorum diye belirtebilmesi idi. Umarım bir an önce kadroya geçer master ve doktoranı başarıyla tamamlarsın. Her seferinde olduğu gibi yine belirteyim uzatıldığı taktirde tekrar cevap vermeyeceğim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...