Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ogulhankayabas" data-source="post: 490976" data-attributes="member: 98574"><p>Hocam, en başından beri aldığım bilgiye güvenerek Eylül ayında bu iş tamam inşallah dedim. Yüzde yüz demedim. Şuan Yök başkanı bile yüzde yüz diyemez, ben kimim ki. Yökten ve siyasilerden bu işin eylülde çözüleceğini öprendim. Yüz kere aynınşey sorulunca üslup değiştirmek zorunda kaldım, zira aynı şey yüzlerce defa soruldu. Peki Eylülde olmazsa bu benim suçum mu? Ben aldığım bilginin yalancısıyım. İçerden birisi izlünimi nasıl verdim onuda anlamadım, böyle düşünmenize sebep olduysam özür dilerim. Ben içerden birisi değil, kadro bekleyen bir master öğrencisiyim o kadar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogulhankayabas, post: 490976, member: 98574"] Hocam, en başından beri aldığım bilgiye güvenerek Eylül ayında bu iş tamam inşallah dedim. Yüzde yüz demedim. Şuan Yök başkanı bile yüzde yüz diyemez, ben kimim ki. Yökten ve siyasilerden bu işin eylülde çözüleceğini öprendim. Yüz kere aynınşey sorulunca üslup değiştirmek zorunda kaldım, zira aynı şey yüzlerce defa soruldu. Peki Eylülde olmazsa bu benim suçum mu? Ben aldığım bilginin yalancısıyım. İçerden birisi izlünimi nasıl verdim onuda anlamadım, böyle düşünmenize sebep olduysam özür dilerim. Ben içerden birisi değil, kadro bekleyen bir master öğrencisiyim o kadar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...