Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Varuna" data-source="post: 490409" data-attributes="member: 103319"><p>Memurlar nete baktım haberin altında yer alan yorumları da okudum ne kadar üzücü yazılanlar... Daha önce burada da tartışması olmuştu yeniden fitili ateşlemek istemem eminim herkesin bu yolculukta bir hikayesi vardır veya olacaktır. Şu an temel problemimiz bir türlü gelmeyen açıklama, belirsizlik. </p><p></p><p>not: Bu konuda "yatarak alınan beş binler, pis torpilliler, açılmasın kadrolar vs." yazan arkadaşlarım belki bunu da okursunuz diye yazıyorum. Torpilim yok, puanlarım oldukça yüksek, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun oldum. Şahsıma vaat edilmiş bir kadro yok!!! Doktora yapıyorum ve kadrolarla ilgili haberleri ben de merakla takip ediyorum. Bir akademik kitabın fiyatından, sempozyum katılım ücretlerinden, bunca yıldır yapılan ve yapılacak olan araştırmaların maliyetlerinden haberiniz olmadığını varsayıyorum, belediyede benim alanımda çalışan pek çok kişinin maaşı akademide verilen maaşlardan çok daha fazla.. Beş bin için yapılacak işler değil bunlar, dünya üzerinde herkes her şeyi para için yapmıyor! Mesele para olsaydı KPSS'ye girilir para kazanılırdı. Torpil konusunda haklı olunan taraflar elbet var fakat burada yazan, bir haber bekleyen insanları zan altında bırakmayın. Kimsenin emeğinin karşılığını beklemesini aşağılamayın. İnsanları takdir edin, heveslendirin, cesaretlendirin, umudunu kırmayın yaşanan olumsuzlukların herkes farkında bırakın da birileri çalışıyorsa devam edebilsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Varuna, post: 490409, member: 103319"] Memurlar nete baktım haberin altında yer alan yorumları da okudum ne kadar üzücü yazılanlar... Daha önce burada da tartışması olmuştu yeniden fitili ateşlemek istemem eminim herkesin bu yolculukta bir hikayesi vardır veya olacaktır. Şu an temel problemimiz bir türlü gelmeyen açıklama, belirsizlik. not: Bu konuda "yatarak alınan beş binler, pis torpilliler, açılmasın kadrolar vs." yazan arkadaşlarım belki bunu da okursunuz diye yazıyorum. Torpilim yok, puanlarım oldukça yüksek, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun oldum. Şahsıma vaat edilmiş bir kadro yok!!! Doktora yapıyorum ve kadrolarla ilgili haberleri ben de merakla takip ediyorum. Bir akademik kitabın fiyatından, sempozyum katılım ücretlerinden, bunca yıldır yapılan ve yapılacak olan araştırmaların maliyetlerinden haberiniz olmadığını varsayıyorum, belediyede benim alanımda çalışan pek çok kişinin maaşı akademide verilen maaşlardan çok daha fazla.. Beş bin için yapılacak işler değil bunlar, dünya üzerinde herkes her şeyi para için yapmıyor! Mesele para olsaydı KPSS'ye girilir para kazanılırdı. Torpil konusunda haklı olunan taraflar elbet var fakat burada yazan, bir haber bekleyen insanları zan altında bırakmayın. Kimsenin emeğinin karşılığını beklemesini aşağılamayın. İnsanları takdir edin, heveslendirin, cesaretlendirin, umudunu kırmayın yaşanan olumsuzlukların herkes farkında bırakın da birileri çalışıyorsa devam edebilsin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...