Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cenkkk" data-source="post: 490294" data-attributes="member: 98560"><p>Hakaret kime etmisim ne demisim hocam soyleyin sileyim ozur dileyim. Nasil siz kendinizce fikrini soyluyorsa bende fikrimi soyledim. Dedigim yalan yanlissa onu soyleyin. Ha bu arada iciniz rahat olsun Allahtan baska kimsem yok akademisyen olamam yani rahat olun. Bn akademisyen olma ruyasini biraktim bilim insani olmakla ilgileniyorum elimden geldikce bilim uretiyorum. Saygi cercevesinde her zaman tartisirim. Bu arada puanlarim yuksek demekle kendimi ne sizden ne baskasindan ustun olarak gordugumden deil cok ilana basvurdum evrak eksik yalani gormedigim ilanlarin cogunda ilk 3 de siralamaya girdim alinacak adam listeye girmedigi zaman bile almadilar yani ilanlarin cikmasinin cok onemli olmadigini vurgulamak istedim. Kimse cvp vermezse konuyuda daha fazla mesgul etmem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cenkkk, post: 490294, member: 98560"] Hakaret kime etmisim ne demisim hocam soyleyin sileyim ozur dileyim. Nasil siz kendinizce fikrini soyluyorsa bende fikrimi soyledim. Dedigim yalan yanlissa onu soyleyin. Ha bu arada iciniz rahat olsun Allahtan baska kimsem yok akademisyen olamam yani rahat olun. Bn akademisyen olma ruyasini biraktim bilim insani olmakla ilgileniyorum elimden geldikce bilim uretiyorum. Saygi cercevesinde her zaman tartisirim. Bu arada puanlarim yuksek demekle kendimi ne sizden ne baskasindan ustun olarak gordugumden deil cok ilana basvurdum evrak eksik yalani gormedigim ilanlarin cogunda ilk 3 de siralamaya girdim alinacak adam listeye girmedigi zaman bile almadilar yani ilanlarin cikmasinin cok onemli olmadigini vurgulamak istedim. Kimse cvp vermezse konuyuda daha fazla mesgul etmem. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...