Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="oguzhanbilgili" data-source="post: 490280" data-attributes="member: 79119"><p>Değerli arkadaşlar şu an asıl sorun öğr. gör. veyahut arş. gör. alımı için değerlendirme yapılırken not ortalamasının önemi, yüzdesi, artması yada azalması değil. Bu başlıktaki amaç yeterli sınav puanlarına sahip arkadaşlarımızın hayatlarını düzene koyabilmeleri, önlerini görebilmeleri, hayata dair planlarında bir adım ileri gidebilmeleri, bilime hizmet edebilmeleri için gerekli olan akademik kadroların nasıl, ne suretle, ne zaman ve kim tarafından açılacağına bir cevap bulmaktır. Burada başlığı takip eden arkadaşların kadrolarının hazır olduğu düşüncesine katılmıyorum. Benim fikrim genelimiz bir kadro açılsın ve başvurabilelim düşüncesinde ki zaten kadrosu hazır olan her gün bu platforma gelip takip etmez. Bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın. Başlığın geçmiş sayfalarında bu konunun çözülebilmesi, sesimizin duyulabilmesi için bir fikir öne sürmüştüm ve bir whatsapp grubu oluşturdum. İştirak eden arkadaşlar var. Amaç ta bu sıkıntı üzerine ortak bir metin üzerinde çalışıp, yine bizim karar vereceğimiz uygun ve gerekli mercilere iletmek olacaktır. Ayrıca whatsapp üzerinde bir bilgiye erişenler daha hızlı paylaşabiliyor. İsteyen ve ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir ve gruba dahil olabilir. Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oguzhanbilgili, post: 490280, member: 79119"] Değerli arkadaşlar şu an asıl sorun öğr. gör. veyahut arş. gör. alımı için değerlendirme yapılırken not ortalamasının önemi, yüzdesi, artması yada azalması değil. Bu başlıktaki amaç yeterli sınav puanlarına sahip arkadaşlarımızın hayatlarını düzene koyabilmeleri, önlerini görebilmeleri, hayata dair planlarında bir adım ileri gidebilmeleri, bilime hizmet edebilmeleri için gerekli olan akademik kadroların nasıl, ne suretle, ne zaman ve kim tarafından açılacağına bir cevap bulmaktır. Burada başlığı takip eden arkadaşların kadrolarının hazır olduğu düşüncesine katılmıyorum. Benim fikrim genelimiz bir kadro açılsın ve başvurabilelim düşüncesinde ki zaten kadrosu hazır olan her gün bu platforma gelip takip etmez. Bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın. Başlığın geçmiş sayfalarında bu konunun çözülebilmesi, sesimizin duyulabilmesi için bir fikir öne sürmüştüm ve bir whatsapp grubu oluşturdum. İştirak eden arkadaşlar var. Amaç ta bu sıkıntı üzerine ortak bir metin üzerinde çalışıp, yine bizim karar vereceğimiz uygun ve gerekli mercilere iletmek olacaktır. Ayrıca whatsapp üzerinde bir bilgiye erişenler daha hızlı paylaşabiliyor. İsteyen ve ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir ve gruba dahil olabilir. Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...