Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mtz" data-source="post: 490266" data-attributes="member: 100191"><p>2 aydır telefon,e-posta ve Cimer üzerinden YÖK'e sorunlarımızı yoğun biçimde ancak nezaketle dile getirmeme rağmen soru ve sorunlarıma tam bir karşılık alamıyorum. Sürekli yuvarlak cevaplar almaktan sıkıldım. Geleceğimi ilgilendiren konularda kesin bir cevap alabilmek bu kadar zor olmamalı. Bugün en son başıma gelen '' Bizden haber bekleyin, şu an hiçbir şey kesin değil'' diyerek telefonun yüzüme kapatılması oldu. </p><p></p><p>Ales geçerlilik süresi karmaşası (bugün bana en son söylenen, daha hiçbir şey belli değil) yeni sistemde soru-süre ve katsayı sorunu ile birlikte Sözel ve Sayısal öğrencisini aynı Sayısal sorulara tabi tutup bir Sözel öğrencisinin işe yarar bir puana ulaşması için ondan 25 civarı Sayısal neti beklemek bana çok adil gelmiyor. Eski sistemin daha makul olduğu konusuna ben de katılmaktayım. </p><p></p><p>Yine kadro belirsizliği, hangi kurum bizim atamalarımızı yapacak ve çok sayıda ilan hangi tarihlerde yayımlanacak? E, takdir edersiniz ki bu kadar belirsizlik içinde ne sağlıklı biçimde tez yazabiliyorum ne de Ales'e hazırlanabiliyorum. Tez çalışmam henüz bitmediğinden akademik kadrolara başvuramıyorum ancak şu bir gerçek ki sorunlarımız ve yaşadığımız mağduriyetler pek çok ortak noktada buluşuyor. En basiti ben hala puanımın geçerli olup olmadığını bilmiyorum ve 30 Eylül Ales'e istemeyerek de olsa gireceğim. Hoş eski puanın geçerli bile deseler,ne malum yine geçersiz sayılmayacağı? Yaşadık gördük hepsini. </p><p></p><p>Ben sosyal medyada yokum, bu sayfada elimden geldiğince fikirlerimi dile getirme gayretindeyim. Yetkililere sesimizi toplu olarak duyurmak adına elimden geleni de yapmaya hazırım. Ne yapabiliriz, nasıl organize hareket edebiliriz ve ses getirebiliriz? Konuşup kararlaştıralım. Bir kusurum olduysa afedersiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mtz, post: 490266, member: 100191"] 2 aydır telefon,e-posta ve Cimer üzerinden YÖK'e sorunlarımızı yoğun biçimde ancak nezaketle dile getirmeme rağmen soru ve sorunlarıma tam bir karşılık alamıyorum. Sürekli yuvarlak cevaplar almaktan sıkıldım. Geleceğimi ilgilendiren konularda kesin bir cevap alabilmek bu kadar zor olmamalı. Bugün en son başıma gelen '' Bizden haber bekleyin, şu an hiçbir şey kesin değil'' diyerek telefonun yüzüme kapatılması oldu. Ales geçerlilik süresi karmaşası (bugün bana en son söylenen, daha hiçbir şey belli değil) yeni sistemde soru-süre ve katsayı sorunu ile birlikte Sözel ve Sayısal öğrencisini aynı Sayısal sorulara tabi tutup bir Sözel öğrencisinin işe yarar bir puana ulaşması için ondan 25 civarı Sayısal neti beklemek bana çok adil gelmiyor. Eski sistemin daha makul olduğu konusuna ben de katılmaktayım. Yine kadro belirsizliği, hangi kurum bizim atamalarımızı yapacak ve çok sayıda ilan hangi tarihlerde yayımlanacak? E, takdir edersiniz ki bu kadar belirsizlik içinde ne sağlıklı biçimde tez yazabiliyorum ne de Ales'e hazırlanabiliyorum. Tez çalışmam henüz bitmediğinden akademik kadrolara başvuramıyorum ancak şu bir gerçek ki sorunlarımız ve yaşadığımız mağduriyetler pek çok ortak noktada buluşuyor. En basiti ben hala puanımın geçerli olup olmadığını bilmiyorum ve 30 Eylül Ales'e istemeyerek de olsa gireceğim. Hoş eski puanın geçerli bile deseler,ne malum yine geçersiz sayılmayacağı? Yaşadık gördük hepsini. Ben sosyal medyada yokum, bu sayfada elimden geldiğince fikirlerimi dile getirme gayretindeyim. Yetkililere sesimizi toplu olarak duyurmak adına elimden geleni de yapmaya hazırım. Ne yapabiliriz, nasıl organize hareket edebiliriz ve ses getirebiliriz? Konuşup kararlaştıralım. Bir kusurum olduysa afedersiniz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...