Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 490182" data-attributes="member: 101411"><p>Ben de birkaç yıldır takip ederim. En azından özel üniversiteler ilan verirdi. Ortada bir problem olduğu belliydi zaten. Anladığım kadarıyla yetkililer ortada bir problem olduğunu henüz anlayamamış. Biz azınlık olduğumuz için ne kadar çırpınsak da birilerinin aklına gelmemiz çok güç. Aslında YÖK başkanına Twitter'dan ulaşmaya çalışabiliriz. Zira kendisine bu mecradan daha önce ulaşanlar mevcut. Madem ortada bir sorun yok, bir de ondan teyit alalım.</p><p></p><p>Bu durumun hayatımıza etkilerine baktığımızda ise kendi adıma şunları söyleyebilirim. Ailem gözümün içine bakıyor artık gideyim diye. Puanlarım da fena değil, tamam ar. gör. hayalimiz olmadı ama belki bir öğr. gör. kadrosu bulur doktoramı da dışarıdan yaparım diyordum. Hemen böyle bir engel çıktı. Zaten çıkmasaydı şaşırırdım. Bir ilan açılır, sınavlara gidip gelmek için izin alamam, kaçırırım diye bir işe de giremiyorum. Hatta, şimdi işe girersem, çalıştığım yer izin vermezse, kendi okulumdaki doktora mülakatına gidemem ya da kazanırsam kayıt/askerlik işlemlerini yaptıramam vs. diye çağırıldığım iş mülakatlarına bile gitmiyorum. Resmen paranoyak oldum, durum vahim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 490182, member: 101411"] Ben de birkaç yıldır takip ederim. En azından özel üniversiteler ilan verirdi. Ortada bir problem olduğu belliydi zaten. Anladığım kadarıyla yetkililer ortada bir problem olduğunu henüz anlayamamış. Biz azınlık olduğumuz için ne kadar çırpınsak da birilerinin aklına gelmemiz çok güç. Aslında YÖK başkanına Twitter'dan ulaşmaya çalışabiliriz. Zira kendisine bu mecradan daha önce ulaşanlar mevcut. Madem ortada bir sorun yok, bir de ondan teyit alalım. Bu durumun hayatımıza etkilerine baktığımızda ise kendi adıma şunları söyleyebilirim. Ailem gözümün içine bakıyor artık gideyim diye. Puanlarım da fena değil, tamam ar. gör. hayalimiz olmadı ama belki bir öğr. gör. kadrosu bulur doktoramı da dışarıdan yaparım diyordum. Hemen böyle bir engel çıktı. Zaten çıkmasaydı şaşırırdım. Bir ilan açılır, sınavlara gidip gelmek için izin alamam, kaçırırım diye bir işe de giremiyorum. Hatta, şimdi işe girersem, çalıştığım yer izin vermezse, kendi okulumdaki doktora mülakatına gidemem ya da kazanırsam kayıt/askerlik işlemlerini yaptıramam vs. diye çağırıldığım iş mülakatlarına bile gitmiyorum. Resmen paranoyak oldum, durum vahim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...