Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 489971" data-attributes="member: 98156"><p>cok haklisiniz hocam sonuna kadar kelimesi kelimesine destekliyorum sizi. Ancak suan odak noktamiz farkli olmali diyorum sadece atanmayla ilgili buyuk bir belrsizlik var.</p><p>Arti olarak bahsettiginiz captaki Anadolu universitelerinin lisans ogrencileri gibi yuksek lisans ve doktora ogrencilerinin de bir kismi yatarak 4.00 ortalamayla mezun olabiliyor.Ozellikle lisansi da ayni universitede bitirmisse yuksek ya da doktorada verilen odevleri yazilari yapmadan bu ogrenciyi taniyorum iyidir mantigiyla AA alan cok yuksek ya da doktora ogrencisi var. Hatta bu yuksek ya da doktorada daha da kolaylasiyor lisansta en azindan 40 50 kisinin girdigi somut sinavlar yapilirken cogu yuksek/doktora ogrencisi vize final yerine makale ya da kitap degerlendirmesi yapiyorlar. Boylece yuksek ve doktorada bedavadan gecmek daha kolay oluyor. Bunun cozumu hocalarin tutumlarinda saklidir. Yuksek ya da doktora notuyla ogr gor almak ayni seye cikar diye dusunuyorum Bu konuyu ben de tartismak fikirlerimizi degerlendirmek isterim ama bu baslik altinda daha hayati olan atamalar ne olacak konusuyla ilgili guncellemeleri paylasmak ve degerlendirmek gerekli dusuncesindeyim. Takdir sizin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 489971, member: 98156"] cok haklisiniz hocam sonuna kadar kelimesi kelimesine destekliyorum sizi. Ancak suan odak noktamiz farkli olmali diyorum sadece atanmayla ilgili buyuk bir belrsizlik var. Arti olarak bahsettiginiz captaki Anadolu universitelerinin lisans ogrencileri gibi yuksek lisans ve doktora ogrencilerinin de bir kismi yatarak 4.00 ortalamayla mezun olabiliyor.Ozellikle lisansi da ayni universitede bitirmisse yuksek ya da doktorada verilen odevleri yazilari yapmadan bu ogrenciyi taniyorum iyidir mantigiyla AA alan cok yuksek ya da doktora ogrencisi var. Hatta bu yuksek ya da doktorada daha da kolaylasiyor lisansta en azindan 40 50 kisinin girdigi somut sinavlar yapilirken cogu yuksek/doktora ogrencisi vize final yerine makale ya da kitap degerlendirmesi yapiyorlar. Boylece yuksek ve doktorada bedavadan gecmek daha kolay oluyor. Bunun cozumu hocalarin tutumlarinda saklidir. Yuksek ya da doktora notuyla ogr gor almak ayni seye cikar diye dusunuyorum Bu konuyu ben de tartismak fikirlerimizi degerlendirmek isterim ama bu baslik altinda daha hayati olan atamalar ne olacak konusuyla ilgili guncellemeleri paylasmak ve degerlendirmek gerekli dusuncesindeyim. Takdir sizin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...