Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
YÖK 100/2000 Doktora Burslu Programları Kontenjan Dolmadığı İçin Burs Verilmemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="100 2000" data-source="post: 480948"><p>Hayır. "2016/2017 bahar döneminde verilen ancak tamamı kullanılmayan kontenjanların kullanılmayan kısmı için yeniden alım yapılmış. Bu alanlar için karar uygulanmayacak. Ancak ilk defa 2017/2018 güz döneminde verilen kontenjanlar için yapılan alımlarda kural uygulanacak" şeklinde bir cevap aldım. Karışık ve saçma bir durum. Anladığım kadarıyla ben bu bursu alamayacağım. </p><p></p><p>Bahar döneminde yapılacak alımlarda benim için uygun olan bir alana tekrar başvurabileceğimi söylediler. Ancak bazı alanlarda 3 kontenjan hiçbir şekilde dolmuyor. Benim alanım da bunlardan biri. Gördüğüm kadarıyla hiçbir üniversiteye bu alanda 3 başvuru yapılmamış. YÖK'ün yapacağı ya bu alanlara boşa kontenjan vermemek ya da bu saçma kuralı kaldırmak olmalı ki ilerleyen dönemlerde insanlar bu şekilde mağdur edilmesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="100 2000, post: 480948"] Hayır. "2016/2017 bahar döneminde verilen ancak tamamı kullanılmayan kontenjanların kullanılmayan kısmı için yeniden alım yapılmış. Bu alanlar için karar uygulanmayacak. Ancak ilk defa 2017/2018 güz döneminde verilen kontenjanlar için yapılan alımlarda kural uygulanacak" şeklinde bir cevap aldım. Karışık ve saçma bir durum. Anladığım kadarıyla ben bu bursu alamayacağım. Bahar döneminde yapılacak alımlarda benim için uygun olan bir alana tekrar başvurabileceğimi söylediler. Ancak bazı alanlarda 3 kontenjan hiçbir şekilde dolmuyor. Benim alanım da bunlardan biri. Gördüğüm kadarıyla hiçbir üniversiteye bu alanda 3 başvuru yapılmamış. YÖK'ün yapacağı ya bu alanlara boşa kontenjan vermemek ya da bu saçma kuralı kaldırmak olmalı ki ilerleyen dönemlerde insanlar bu şekilde mağdur edilmesin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
YÖK 100/2000 Doktora Burslu Programları Kontenjan Dolmadığı İçin Burs Verilmemesi