YLSY Yurtiçi Eğitimi ve İstifa

forward

Öğrenci
Şu anda çalışıyorum yurtiçi dil eğitimini kendi imkanlarımla almak istiyorum yani dil kursuna katılmayacağım. Bu süreçte özel bir ingilizce kursuna kaydolup çalışmaya devam edebilir miyim?

- - - Güncellendi - - -

Up up up up up

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Bende aynı durumdayım peki toefl dan min 65 alma süremiz yine 1 yıl mı? Aldıktan sonra yurtdışı kursuna gidebiliyormuyuz ?

A

Akademik Forum

Guest
Yurt içi kursunu istemezsek yurtdışı kursuna da katılamıyormuşuz hocam.

Hocam böyle bir şey yönetmelikte yok. Açıp okursanız görebilirsiniz. Yrtici dil yeterliliğin varsa (yds den 60) direkt yurt dışı yabancı dil eğitimine gidebilirsiniz, TOEFL yeterliliğini alıp uni lere kabul için basvurursun. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

- - - Güncellendi - - -

Merhaba,

Pekı 4 ay yurtdısı dıl kursu alıp yeterli puana ulaşırsak ilkbahar gibi yurtdısı kursuna devamında gidebilir miyiz?

scienziato

Öğrenci
Hocam böyle bir şey yönetmelikte yok. Açıp okursanız görebilirsiniz. Yrtici dil yeterliliğin varsa (yds den 60) direkt yurt dışı yabancı dil eğitimine gidebilirsiniz, TOEFL yeterliliğini alıp uni lere kabul için basvurursun. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

- - - Güncellendi - - -

Merhaba,

Pekı 4 ay yurtdısı dıl kursu alıp yeterli puana ulaşırsak ilkbahar gibi yurtdısı kursuna devamında gidebilir miyiz?

YDS 60 sadece arapça için geçerli! lütfen dikkat

ziraat42

Moderator

- - - Güncellendi - - -

Merhaba,

YDS 60 Arapça dışında geçersiz sizde yanlış yönlendirmeyin :)

pdrmi

Öğrenci
Hocam ben şuan öğretmenim ve istifa ettiğimiz takdirde sene başında aldığımız eğitim öğretim ödeneğini geri mi veriyoruz. Bunun dışında ekstra birşey var mı.