Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Urban" data-source="post: 400265" data-attributes="member: 46803"><p>hocam merhabalar bilgileriniz için teşekkür ederim. açıkçası sadece arapça'da geçerli olduğunu bilmiyordum yds puanının. Süreyi uzatmak istememin sebebi de maaşımı bir süre daha almak istememdi. Şimdi benim için en mantıklısı belge tesliminde yeni bursiyerler için yurtdışı dil kurslarına gönderimin ne zaman olacağını öğrenmek eğer nisan mayıs gibi derlerse oda güzel bir süre benim için. Hemen ilk toefla girer 65 üstünde bir puan alırım ve ilk dil kursları başvuru zamanında da yeterli dil puanımı gösterip beklerim yurtdışı dil kursunu ve bu arada yine maaşımı almış olurum. Sanırım en mantıklısı bu oluyor gibi</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>hocam merhabalar o da güzel bir kombinasyon ama son cümle muallakta kalıyor bu sefer de. 28 ekimde ki toplantı bu sorular açısından çok değerli fakat bilmiyorum gidebilecek miyim hala net değil benim için iş güç yüzünden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Urban, post: 400265, member: 46803"] hocam merhabalar bilgileriniz için teşekkür ederim. açıkçası sadece arapça'da geçerli olduğunu bilmiyordum yds puanının. Süreyi uzatmak istememin sebebi de maaşımı bir süre daha almak istememdi. Şimdi benim için en mantıklısı belge tesliminde yeni bursiyerler için yurtdışı dil kurslarına gönderimin ne zaman olacağını öğrenmek eğer nisan mayıs gibi derlerse oda güzel bir süre benim için. Hemen ilk toefla girer 65 üstünde bir puan alırım ve ilk dil kursları başvuru zamanında da yeterli dil puanımı gösterip beklerim yurtdışı dil kursunu ve bu arada yine maaşımı almış olurum. Sanırım en mantıklısı bu oluyor gibi [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] hocam merhabalar o da güzel bir kombinasyon ama son cümle muallakta kalıyor bu sefer de. 28 ekimde ki toplantı bu sorular açısından çok değerli fakat bilmiyorum gidebilecek miyim hala net değil benim için iş güç yüzünden [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular