Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="demircan_053" data-source="post: 400219" data-attributes="member: 70469"><p>dil kursu meselesinde 4 farklı seçenek var hocam </p><p></p><p>1-Hem yurtiçi hem yurtdışı kursunu istemek:elinizde hiç puan yoktur önce yurtiçi kursuna katılırsınız sonra yeterli puanı alırsanız yurtdışı kursuna katılırsınız</p><p></p><p>2-Yurtiçi kursunu isteyip yurtdışı kursunu istememek:yine elinizde hiç puan yoktur yurtiçi kursuna katılırsınız sonunda da üniversite kabulü için yetecek puanı alırsınız ve ben yurtdışı kursunu istemiyorum esas öğrenime geçmek istiyorum diyebilirsiniz</p><p></p><p>3-Yurtiçi kursunu istemeyip yurdışı kursunu istemek:en çok kafa karıştıran mesele burası herhalde , elinizde hali hazırda bir dil puanı vardır ama ben yurtdışında da kurs almak istiyorum diyorsanız direk yurtdışı kursuna katılabilirsiniz ama bu dil puanı olarak arapça dili hariç yds notunuz geçerli kabul edilmiyor , yani benim ingilizce yds notum 90 ben direk yurtdışı kursuna katılmak istiyorum diyemiyorsunuz , elinizde gideceğiniz yere göre değişen minimum bir ielts yada toefl puanı olması lazım </p><p></p><p>benim hiç puanım yok ama yeterli puanı yine kendim alıp yurtiçi kursuna katılmayıp yurtdışı kursuna katılabilirmiyim diye soruyorsanız yukarıda [MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] hocamın dediği gibi böyle bir seçenek yok malesef</p><p></p><p>4-Her ikisinide istemiyorum: o zaman hiç bir dil kursuna katılmayıp , gideceğiniz üniye göre puanınızı kendiniz almanız lazım</p><p></p><p>Not:İlk üç seçenekte dil kurslarınız bittikten sonra kabul almak için 1 sene vaktiniz var , dördüncü seçenekte hiçbir dil kursu istemediğiniz için 1 yıl süreniz direk başlar , birde ben esas eğitime kadar işimde çalışmak istiyorum diyorsanız tek seçeneğiniz dördüncü seçenektir diğerlerinde işinizi bırakmak zorundasınız</p><p></p><p>eksik veyahut atladığım bir yer varsa [MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] hocam beni düzeltsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="demircan_053, post: 400219, member: 70469"] dil kursu meselesinde 4 farklı seçenek var hocam 1-Hem yurtiçi hem yurtdışı kursunu istemek:elinizde hiç puan yoktur önce yurtiçi kursuna katılırsınız sonra yeterli puanı alırsanız yurtdışı kursuna katılırsınız 2-Yurtiçi kursunu isteyip yurtdışı kursunu istememek:yine elinizde hiç puan yoktur yurtiçi kursuna katılırsınız sonunda da üniversite kabulü için yetecek puanı alırsınız ve ben yurtdışı kursunu istemiyorum esas öğrenime geçmek istiyorum diyebilirsiniz 3-Yurtiçi kursunu istemeyip yurdışı kursunu istemek:en çok kafa karıştıran mesele burası herhalde , elinizde hali hazırda bir dil puanı vardır ama ben yurtdışında da kurs almak istiyorum diyorsanız direk yurtdışı kursuna katılabilirsiniz ama bu dil puanı olarak arapça dili hariç yds notunuz geçerli kabul edilmiyor , yani benim ingilizce yds notum 90 ben direk yurtdışı kursuna katılmak istiyorum diyemiyorsunuz , elinizde gideceğiniz yere göre değişen minimum bir ielts yada toefl puanı olması lazım benim hiç puanım yok ama yeterli puanı yine kendim alıp yurtiçi kursuna katılmayıp yurtdışı kursuna katılabilirmiyim diye soruyorsanız yukarıda [MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] hocamın dediği gibi böyle bir seçenek yok malesef 4-Her ikisinide istemiyorum: o zaman hiç bir dil kursuna katılmayıp , gideceğiniz üniye göre puanınızı kendiniz almanız lazım Not:İlk üç seçenekte dil kurslarınız bittikten sonra kabul almak için 1 sene vaktiniz var , dördüncü seçenekte hiçbir dil kursu istemediğiniz için 1 yıl süreniz direk başlar , birde ben esas eğitime kadar işimde çalışmak istiyorum diyorsanız tek seçeneğiniz dördüncü seçenektir diğerlerinde işinizi bırakmak zorundasınız eksik veyahut atladığım bir yer varsa [MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] hocam beni düzeltsin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular