Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="svpamfx82" data-source="post: 233718" data-attributes="member: 56075"><p>Size bir sorum olacak, ben inşaat mühendisiyim, ÖSYM aday işlemleri sisteminde tercih yaparken bir çok inşaat bölümü ile ilgili tercih yazıyor. Yani ÖSYM resmi sitesinde bulunan kılavuz içerisindeki tabloları tamamen okudum, bu tablolardan başka daha tercih haklarım var gözüküyor. Örneğin inşaat mühendisi alımlarıyla ilgili 20 kadar tercih yapılabilecek program yanında, Türkiye'deki üniversitelerin İnşaat bölümlerininde alım yaptığını görüyorum aday işlemleri sisteminde. Fakat tablolarda gözükmüyor? Bu bir ais.osym.gov.tr hatası mı? Yoksa tablolarda olandan daha fazla tercih yapma hakkımız mı var?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Bazı devlet kurumlarının sadece tercih bilgisini görmekteyim, üniversitelerin bilgileri yazmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="svpamfx82, post: 233718, member: 56075"] Size bir sorum olacak, ben inşaat mühendisiyim, ÖSYM aday işlemleri sisteminde tercih yaparken bir çok inşaat bölümü ile ilgili tercih yazıyor. Yani ÖSYM resmi sitesinde bulunan kılavuz içerisindeki tabloları tamamen okudum, bu tablolardan başka daha tercih haklarım var gözüküyor. Örneğin inşaat mühendisi alımlarıyla ilgili 20 kadar tercih yapılabilecek program yanında, Türkiye'deki üniversitelerin İnşaat bölümlerininde alım yaptığını görüyorum aday işlemleri sisteminde. Fakat tablolarda gözükmüyor? Bu bir ais.osym.gov.tr hatası mı? Yoksa tablolarda olandan daha fazla tercih yapma hakkımız mı var? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bazı devlet kurumlarının sadece tercih bilgisini görmekteyim, üniversitelerin bilgileri yazmıyor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY Sıkça Sorulan Sorular