YLSY İçin Sağlık Raporu

sevd

Öğrenci
Arkadaşlar YLSY için alacağımız sağlık raporuna ne yazmamız gerekiyor? ayrıca her devlet hastanesinden alınan kabul ediliyor mu ?

shy

Öğrenci
Arkadaşlar şimdi Mebi aradim rapora ne yazalım diye gecen yıllarda yazılan "yurtdışında öğrenim görmesine ve yurtiçinde herhangi bir yerde çalışmasına mani yoktur" cumlesini okudum. Telefondaki beyefendi hiçbir sorun olmaz böyle yazdirin dedi.

GT-I8190 cihazımdan gönderildi

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bugün sağlık raporu almaya gittim yurtdışı olduğu için daha ayrıntılı bir rapor veriliyormuş o yüzden raporu bir gün sonra veriyorlar. Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesi için söylüyorum oradaki görevli ilk doldurduğunuz forma ''yutdışında öğrenim görmesine ve yurdun her yerinde çalışmasına sağık açısından bir engel olmadığının belirtilmesi'' için şeklinde yazın mutlaka dedi. Bir de ayrıntılı olduğu için 100 lira değil 152 lira ödüyorsunuz kolay gelsin :)

merteseker

Öğrenci
Arkadaşlar şimdi Mebi aradim rapora ne yazalım diye gecen yıllarda yazılan "yurtdışında öğrenim görmesine ve yurtiçinde herhangi bir yerde çalışmasına mani yoktur" cumlesini okudum. Telefondaki beyefendi hiçbir sorun olmaz böyle yazdirin dedi.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bugün sağlık raporu almaya gittim yurtdışı olduğu için daha ayrıntılı bir rapor veriliyormuş o yüzden raporu bir gün sonra veriyorlar. Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesi için söylüyorum oradaki görevli ilk doldurduğunuz forma ''yutdışında öğrenim görmesine ve yurdun her yerinde çalışmasına sağık açısından bir engel olmadığının belirtilmesi'' için şeklinde yazın mutlaka dedi. Bir de ayrıntılı olduğu için 100 lira değil 152 lira ödüyorsunuz kolay gelsin :)

Hocam yazdıracagımız bu cumle ile yeterli olacak mı, ben de bır hastaneye gıttım orada da yurt dısı egıtım ve yurt ıcı calısma raporunun ayrı ayrı verildigini soyledi.

shy

Öğrenci
Hocam yazdıracagımız bu cumle ile yeterli olacak mı, ben de bır hastaneye gıttım orada da yurt dısı egıtım ve yurt ıcı calısma raporunun ayrı ayrı verildigini soyledi.

Bana böyle bir şey denmedi, geçen yıllarda da vermişler bu şekilde hocam sizin hastaneyle ilgili olabilir, başka bir yere de sorabilirsiniz belki verirler cümlenin yeterli olduğunu Mebdeki bey de söyledi.

sidneh

Profesör

- - - Güncellendi - - -

Pazartesi gitsek salı alırız değil mi hocam?

shy

Öğrenci
Yok hocam giriş katında sordugunuzda direk süreç başlıyor verikleri kağıda malum cümleyi aynen yazin o dilekceniz oluyor.

svpamfx82

Öğrenci
Ankara Gölbaşı devlet hastanesinden alacağım raporu pazartesi yeterli olur mu acaba?
Rapora yurt dışı eğitim, yurt içinde çalışma mı yazıyoruz?
Birde randevu alan arkadaşlar biraz süreçten bahsedebilirler mi? Gözlük vs. sorun oluyor mu?

shy

Öğrenci
Ya arkadaşlar komik bir şey soracağım ama açıklamada Türkiye'nin her yerinde çalışır yazması gerekiyor demiş benimkinde yurdun her yerinde çalışır yazacak sizce problem olur mu ciddi soruyorum :)