Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY de Mülakatta Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozakbilal" data-source="post: 386227" data-attributes="member: 62439"><p>Alan içi sorular konusunda yorum yapmam uygun olmaz ama alan dışı benim sohbetim şu şekilde olmuştu (2014 aralıktaki alımlarda). İlk olarak normal bir sohbet baban ne iş yapar? kaç kardeşsiniz? nerelisiniz? en son hangi kitabı okudun? en son hangi filme gittin? gibi sorular. Genel kültüre gelecek olursak genelde forma yazmış olduğum ilgi alanlarımdan sorular sordular. Mesela osmanlı tarihi yazmıştım osmanlıdan konuştuk biraz. Spesifik sorularda sordular mesela 2.Abdulhamit hakkında konuştuk biraz. 2.Abdulhamit hakkında ne düşündüğümü sordular. Kızıl sultan değil mi falan dedi hatta içlerinden biri. Biraz tartıştık bu konuda. 2.Abdulhamitin kaç yıl tahtta kaldığını sordular. Yani özet olarak aday bilgi formu üzerinden gittik alan dışı konularda. Başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozakbilal, post: 386227, member: 62439"] Alan içi sorular konusunda yorum yapmam uygun olmaz ama alan dışı benim sohbetim şu şekilde olmuştu (2014 aralıktaki alımlarda). İlk olarak normal bir sohbet baban ne iş yapar? kaç kardeşsiniz? nerelisiniz? en son hangi kitabı okudun? en son hangi filme gittin? gibi sorular. Genel kültüre gelecek olursak genelde forma yazmış olduğum ilgi alanlarımdan sorular sordular. Mesela osmanlı tarihi yazmıştım osmanlıdan konuştuk biraz. Spesifik sorularda sordular mesela 2.Abdulhamit hakkında konuştuk biraz. 2.Abdulhamit hakkında ne düşündüğümü sordular. Kızıl sultan değil mi falan dedi hatta içlerinden biri. Biraz tartıştık bu konuda. 2.Abdulhamitin kaç yıl tahtta kaldığını sordular. Yani özet olarak aday bilgi formu üzerinden gittik alan dışı konularda. Başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Genel Bilgiler
YLSY de Mülakatta Sorulan Sorular