[MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] neden akademisyenlik diye sorduklarında zaten akademisyenim cevabını versem mi diye düşünüyorum,sizce ters teper mi,zaten akademisyensin seni göndermeyelim derler mi acaba ?
- - - Güncellendi - - -
Merhaba,
Bugun mülakatlar başlıyor, mülakattan çıkan olmadı mı hiç? Durumlar nasıl
- - - Güncellendi - - -
TAGEM mülakatları nasıl geçiyor lütfen birisi paylaşsa deneyimini
- - - Güncellendi - - -
[MENTION=37523]ziraat42[/MENTION] neden akademisyenlik diye sorduklarında zaten akademisyenim cevabını versem mi diye düşünüyorum,sizce ters teper mi,zaten akademisyensin seni göndermeyelim derler mi acaba ?
- - - Güncellendi - - -
Merhaba,
Bugun mülakatlar başlıyor, mülakattan çıkan olmadı mı hiç? Durumlar nasıl
- - - Güncellendi - - -
TAGEM mülakatları nasıl geçiyor lütfen birisi paylaşsa deneyimini
- - - Güncellendi - - -
Hangi universiteyi istiyorsun, dersine girmek icin cok heveslendigin hayran oldugun bir hoca var mi?tabi uslup burada cok onemli! Hangi alanda yl ve dktora yapmak istiyorsun (genel kesmiyor bayaa spesifik istiyorlar) ve bir kac tane de alan sorusu, alandan sikinti yok ya bilirsin ya bilmezsin ama bu hayat standartlarinda boyle asiri idealist tutum beklemek hakkaten senin unide ne verdiginden bihaber oldugunun gostergesidir. Ingiliz dili egitimi benden bu kadar, kalanlara basarilar.
- - - Güncellendi - - -
Merhaba, ben geçen yıl girdim ve kazanmıştım. Hayvancılıkta genetikti girdiğim alan. Genom nedir? Prion nedir? Türkiye'nin hayvancılıktaki en önemli sorunu nedir ve nasıl düzeltilebilinir? En son okuduğun kitap? gibi soruları hatırlayabildim. Kolay gelsin
- - - Güncellendi - - -
kimya mühendisliğinden giren var mı arkadaşlar neler soruluyor mülakatta?
- - - Güncellendi - - -
iç mimarlı kbölümünden öülakata giren var mı_? ne sordualr acaba?