YLSY Belge Teslimi

m.fatihgs

Öğrenci
Sizce belgeleri Kargoyla yollamak ne kadar güvenli? Ankara dışından belge yollayacaklar hangi yolu tercih etmeli? ankaraya gitmelimiyim?

BlackAndWhite

Öğrenci
öncelikle okulunuz kargo ile kabul ediyor mu bunu öğrenin, bizzati gitmeniz gerekebilir. ayrıca her kargo şirketi aynı hassasiyete sahip. ben güvenemezdim açıkcası yine de siz bilirsiniz. :)

arkadaşlar ben evrakları hazırladım yarın kargoya vermeyi düşünüyorum fakat açık adresi bulamadım yardımcı olabilir misiniz hangi adrese göndereceğiz

ironman

Öğrenci
arkadaşlar ben evrakları hazırladım yarın kargoya vermeyi düşünüyorum fakat açık adresi bulamadım yardımcı olabilir misiniz hangi adrese göndereceğiz

"T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Bakanlık Merkez Bina 5.Kat C Blok 06648 Bakanlıklar / ANKARA" buyrun hocam.Ben henüz göndermedim ama gönderenler bu adresi yazmış twittera.

Hocam çok teşekkür ederim sağolun. Hocam bir de ben dilekçeleri elektronik ortamda değil de çıktı alıp elimle doldurdum sıkıntı olur mu acaba sizce

ironman

Öğrenci
Hocam çok teşekkür ederim sağolun. Hocam bir de ben dilekçeleri elektronik ortamda değil de çıktı alıp elimle doldurdum sıkıntı olur mu acaba sizce[/QUOTE

Rica ederim.Vallahi hocam bu konularda karar mekanizması ben ya da bir başkası olamaz elbette Mebin bakış açısına bağlıyız :)Her konuda farklı yorumlar,farklı çıkmazlara sevkediyor ne yazıkki.Fakat ben de aynen sizin yaptığınız gibi çıktı almak suretiyle elde doldurdum;zira belgelerin formatı bozluyordu ya da ben bozdum bilemiyorum :) Bu konuda sorun olacağını düşünmeyerek elle doldurdum.Bu şekilde yapan bir çok kişi var.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar,bir bursiyer evraklarını gönderirken "evraklarımda gözden kaçırdığım ,eksik ve hatalı belge tespit edilmesi durumunda tarafıma bilgi verildiği taktirde en kısa sürede tamamlayarak ve/veya düzenleyerek tekrar göndereceğim."şeklinde bir dilekçe iliştirmiş.Böyle bişey doğru olur mu biz de iliştirelim mi ? Ne dersiniz?

Son düzenleme:

ironman

Öğrenci
Yapalim bence, en azindan niyetimizin ne oldugu anlasilir. =)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam hocam,irite etmesin de memur bay ve bayanları ondan çekindim sorayım dedim ama yapalım

- - - Güncellendi - - -

Sidneh hocam,evrakları göndermek için hangi kargoyu tercih ediyorsunuz.Yurtiçi kargonun Vip hizmeti var gönderi iletildiğinde size bilgi veriyorlar o yolu seçmeyi düşünüyorum ama farklı bir önri ar mı ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

sidneh

Profesör
Sidneh hocam,evrakları göndermek için hangi kargoyu tercih ediyorsunuz.Yurtiçi kargonun Vip hizmeti var gönderi iletildiğinde size bilgi veriyorlar o yolu seçmeyi düşünüyorum ama farklı bir önri ar mı ?

Ben olsam Aras ya da MNG tercih ederdim ama siz bilirsiniz. Aras da haber veriyor. Ben elden teslim edeceğim belgeleri.

ferhat.dpu

Öğrenci
hocam kefıller yaada baska bı belgeden dolayı bı sorun cıkarsa bıze donup tekrardan hallettırecekler degıl mı? gerekırse yenıden kefıl bulmamızı ısterler mı?yoksa dırek yedege mı sıra verırler

arkadaşlar merhaba bir şey soracaktım benim evraklarım bugün itibariyle ulaştı MEB'e bana da mesaj geldi haliyle de kargonuz " Çelebi Uğurluoğlu"na ulaşmıştır diye. acaba kargom doğru ellerde mi ?

Barışş1

Öğrenci
hocam kefıller yaada baska bı belgeden dolayı bı sorun cıkarsa bıze donup tekrardan hallettırecekler degıl mı? gerekırse yenıden kefıl bulmamızı ısterler mı?yoksa dırek yedege mı sıra verırler

bugün evraklarımı teslim ederken sordum, belgelerde eksik olduğunda tamamlamamız için haber ve zaman vereceklermiş

- - - Güncellendi - - -

belgelerini elden teslim eden arkadaşlar, size evrak kayıt numarası falan verdiler mi ??

jerusalem

Öğrenci
Ben belgeleri elden teslim ettim dun ankaradaydim ve evrak kayit numarasi falan vermediler su masanin ustune koy biz hallederiz swklinde gelisti olaylar

ironman

Öğrenci
arkadaşlar merhaba bir şey soracaktım benim evraklarım bugün itibariyle ulaştı MEB'e bana da mesaj geldi haliyle de kargonuz " Çelebi Uğurluoğlu"na ulaşmıştır diye. acaba kargom doğru ellerde mi ?

Hocam benimki de "Arefe Yalçınkaya "diyor.Gönderdiğim adres :"T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Bakanlık Merkez Bina 5.Kat C Blok 06648 Bakanlıklar / ANKARA"
Acaba aynı birimde iki isim mi çalışıyor?

ben de aynı adrese gönderdim hocam muhtemelen farklı kişiler çalışıyor ben de tedirginim o yüzden böyle sormak istemiştim.Umarım bir sorun yokturdur hayırlısı ile açıklarlarsa sevineceğim bursiyer olduğumuzu artık :)