YLSY başvurulacak program derecesi seçimi

finduilas

Profesör
Evet yapabilir, Turkiye'deki yuksek lisansiniz YLSY'yi ilgilendirmiyor.

Tek bir durum var, kilavuzda "sadece doktora" olarak acilan kontenjanlar var. Onlardan birini tercih edip yerlesirseniz, yl mezunu olun ya da olmayin, sadece doktora yapabilirsiniz.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
 
P

Paradisee1605

Guest
Merhaba, YLSY ye başvuru yapan arkadaşlar rebusa giriş yapabiliyormusunuz? Ben geçen hafta içi başvuru yaptım. Tercihlerimi girdim. Tercihler otomatik kaydedilmektedir, ayrıca bir şey yapmanız gerekmez gibi bir şey yazıyordu. Şİmdi aklıma geldi rebus'a girip bakayım dedim. Kullanıcı bulunamadı diyor. e-devletten yönlendiriyorum gene kullanıcı bulunamadı diyor. Siz sisteme girebiliyor musunuz?
 

korozifortam

Araştırma Görevlisi
Tercih süresi sona erdiği için sisteme giremiyorsunuz. Girmeye çalıştığınız panel resmi burslu öğrencilerin işlemlerini gerçekleştirdiği sistem.
Ön değerlendirme sonuçlanana kadar giremeyeceksiniz yani. Şimdi tek yapacağımız beklemek.
 
P

Paradisee1605

Guest
Çok sağolun, başvuru yapamadım sandım. İçim rahat etti teşekkür ederim :)
 

eates

Öğrenci
peki tahmini olarak ne zaman açıklanır bu ön değerlendirme sonuçları? yani mülakata seçilip seçilmediğimiz ne zaman belirlenir?
 
P

Paradisee1605

Guest
Ben de merakla bekliyorum önceki yıllarda en geç geçen yıl açıklanmış. O da 10 gün sürmüş. Ama genel olarak yükselen bir eğrisi var açıklanma sürelerinin. Bu sene de 10u geçer mi bilmiyorum.
 

Valentine

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, geçen sene milli savunma üniversitesi için uluslararası ilişkiler ya da kamu yönetiminden yerleşen arkadaşlar var mı? Yardıma ihtiyacım var
 
Üst