Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yeni Mezun Akademik Kariyer Hakkında Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bncksmn" data-source="post: 487783" data-attributes="member: 102603"><p>Merhaba</p><p></p><p>İstanbulda teknik bir üniversitede mühendislik okuyorum yakın zamanda mezun olacağım. Akademik bir kariyer planlıyorum.</p><p></p><p>Bir süredir araştırıyorum ancak hala tam cevap bulamadığım noktalar var beni aydınlatırsanız sevinirim.</p><p></p><p>1) Akademik kariyerimi okulumda yapmak istiyorum. Araştırma görevlisi alımında cari ve öyp ile alım olduğunu okudum. Ben yüksek lisans-doktora boyunca araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum. Bunun için kontenjan mı açılmasını beklemem gerekiyor yoksa lisans üstü eğitime başladığımda okula gerekli başvuruları yaptığımda hem lisansüstü eğitim yapıp hem de maaşlı çalışabiliyor muyum?</p><p></p><p>2) Doktora bittiğinde araştırma görevlisi kadrosundan kalmak için haricen bir şey yapmak gerekiyor mu? Okulla ilişik kesiliyor mu? Yoksa doktora bittikten sonra derslere hemen girmeye başlanıyor mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bncksmn, post: 487783, member: 102603"] Merhaba İstanbulda teknik bir üniversitede mühendislik okuyorum yakın zamanda mezun olacağım. Akademik bir kariyer planlıyorum. Bir süredir araştırıyorum ancak hala tam cevap bulamadığım noktalar var beni aydınlatırsanız sevinirim. 1) Akademik kariyerimi okulumda yapmak istiyorum. Araştırma görevlisi alımında cari ve öyp ile alım olduğunu okudum. Ben yüksek lisans-doktora boyunca araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum. Bunun için kontenjan mı açılmasını beklemem gerekiyor yoksa lisans üstü eğitime başladığımda okula gerekli başvuruları yaptığımda hem lisansüstü eğitim yapıp hem de maaşlı çalışabiliyor muyum? 2) Doktora bittiğinde araştırma görevlisi kadrosundan kalmak için haricen bir şey yapmak gerekiyor mu? Okulla ilişik kesiliyor mu? Yoksa doktora bittikten sonra derslere hemen girmeye başlanıyor mu? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yeni Mezun Akademik Kariyer Hakkında Sorular